Arama sonuçları: *

1. A

Yardım İşlemci güncelleme tavsiyesi

Valorant oynuyorum genellikle i5 12400F - rtx 3060 - 16 gb ram - msi h610m-e - 1tb m2 ssd mevcut işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum öneriniz var mı söylerseniz sevinirim ama 240 hz monitörüm var 240 hz sabit oynayamıyorum ilk aldığımda 2 yıl önce 400 500 fps alabiliyordum şimdi...
  2. A

Realtek audio gözükmüyor

MSİ h610m-e anakartım var bios güncellmesi yapmıştım ses driverim ondan sonra gözükmemeye başladı sonra bilgisayarı sıfırladım önerilen bi bios sürümü vardı onu yükledim şimdide kökten realtek yok oldu rtkaudio görev yöneticisinde gözükmüyor aygıt yöneticisinde realtek r audio gözükmüyor...
  3. A

Realtek HD Audio ses sürücüsü kayboldu

o biosu yükledim yine olmadı :/
  4. A

ddu nedir ben ilk defa yapıcam bilgim yok şimdi böyle yazıyosunda bildiğin için kolay geliyor bilmediğim için soruyorum hala sanki karşında senin kadar bilen birisi varmışta ona anlatır gibi anlatıyosun 1752673050 hocam indirdimde bu dosyayı ne yapacağım
  5. A

bios güncellemeyi formattan önce bir kez yapmıştım 1752672183 ama işte geri düzeltemedim
  6. A

win 11 1752670758 dostum bilmiyorum biliyorsan yardım et bilmiyorsan etme bu driver yüklemeyi bende biliyorum yükledim ama gözükmüyor işte
  7. A

msi h610m-e 1752669487 msi h610m-e
  8. A

Bilgisayarımda hem hoparlör hem de kulaklık kullanıyorum. Yani ne olduysa anlamadım artık. Bu ses çıkışları yerinde kayboldu. Bilgisayarı formatladım da şimdi yine gelmedi. Formatlamadan önce yine aynı durumdaydı. İnternetten ne kadar Realtek Audio Driver'ı bulduysam yükledim ama çözemedim. Bir...
  9. A

Yardım Valo fps düşüklüğü yaşıyorum yardımm

3060 12gb 16 ram i5 12400F 1tb m2 var valoda fps cok düsüyo arkadasimin i7 7. nesil 1050 tisi var benden daha cok fps alıyor
Geri