Arama sonuçları: *

1. K

Middle earth shadow of war save sorunu

Merhaba yeni pc ye geçiş yaptığım için saveler gitti nette save dosyası buldum ama değiştiremiyorum oyun crackli indirdim steam vs yok dosya yeri appdata da onu da buldum değiştiriyorum adıyla birlikte başa atıyor sıfırlıyor nettekiler cheatengine kullanıyor değerler vs. değiştiriyorlar...
  2. K

Yani anakart ssd görmüyor

Uppppp.
  3. K

Yani anakart ssd görmüyor

Merhaba Ddr4 sistemimi yükselterek Ddr5 e geçtim ama 2 3 tane sıkıntı çıktı ilki Thermaltake smart Bx1 750w bronz güç kaynağımız var bu güç kaynağında 1 tane cpu giriş kablosu var 8 pin ama ben Asrock b850 steel legend anakart aldım 2 tane 8 pin giriş istiyor az araştırdım tek 8 pin de yeterli...
  4. K

Pc mi yükseltmek istiyorum ama kararsızım.

Hocam şimdi tekrar gitti ram çıkar tak yapınca düzeliyor 1 uzun 3 kısa bip sesi veriyor netten baktım ekran kartı hatası gösteriyor ama genelde hep ram den çıkıyormuş oyundaydım şimdi az oynadım bölüm atladım pc ekran direk gitti ve 1 uzun 3 kısa çaldı sonra Windows açılış sesi geldi ama ekran...
  5. K

Tekrardan merhaba hocam işlemci fan güzel çıktı 2 side ama sıkıntı peşimi bırakmadı ramler ayrı ayrı almıştım toplam 16 gb sizle bu konuları konuşurken 8 gb kullanıyordum tak çıkar tak çıkar 16 gb yaptım hata vermedi başlarda sonra mavi ekran bol bol verdi sonra 8 e düştük sonra tamamiyle gitti...
  6. K

hocam biraz test yaptım oyunlarda metro nun son çıkan oynunda 60 derece üzeri çıkmadı işlemci ekran kartı max 80 di pubg sanırım ramlerde sıkıntı oldupu için oyuna giremedim hata veriyor sonra atıyor egzos fanı 60 derece üstüne çıkmadığı için sanırım doğru ilk 8 gb ram vardı hocam kendime ait...
  7. K

Merhaba hocam ürünler geldi taktım iki sıkıntı var gibi birincisi boşta 50 derece mx-4 macun aldım 2. Olarak fanını ters mi taktım emin olamadım elimi tuttuğumda terse have geliyor gibi 3. Olarak 16 GB ram var demiştim birisi 3200 mhz de diğeri 2400 de kaldı yükselmiyor tak çıkar tak çıkar yapa...
  8. K

Sağolun hocam siparişleri verdim soğutucuyu ileride değiştiririm memnun kalmazsam benim ekran kartı max 350w çekiyor diye biliyorum eğer yetmezse birde 500 w var birleştiririm ekran kartını 750w psu dan güç veririm diye düşünüyorum
  9. K

hocam bütçemi aşıyor 6 bakır boru var 6mm bundada 750 tl ye geliyor kodla f/p ürün sayılmaz mı ? Birde diğer ram slotu çalşıyor hatta 16 gb rame tekrar çıktım ayar verdim idare ederim ilerde değiştirirm yetmezse. msi nin kendi sitesinde güç kaynağı yeter mi diye baktım 5700x3d ve rtx 3080ti...
  10. K

Hocam kasam bu https://www.dark.com.tr/dark-diamond-pro-500w-80-bronze-4x12cm-fan-1x-usb3-0-2x-usb2-0-full-akrilik-oyuncu-kasasi-yeni.html soğutucu olarak iunun buldum uyar mı ve iyi midir?...
  11. K

1000 tl fark varmış dediğiniz gibi onu almaya karar verdim anakartın gücü yeterli olur mu sizce işlemciye birde soğutucu almak lazım öneriniz nedir
  12. K

Bende bu şekilde düşünüyorum ileride 4k monitör alır keyfime bakarım diye birde ryzen 5800x daha iyi değilmi işlemci olarak 5700xd den fiyat olacakta düşük
  13. K

Merhaba 5 yıl önce korona vakti ders için pc toplamıştım sonrası mining yaptım rtx 3080 ti ekran kartı almıştım bitince kendi zevkime kullanmaya başladım şimdi sorun şu işlemci baya yetersiz droplar aşırı olmaya başladı bu sorun ram den dolayı diye düşünüyorum pc özellikleri şu şekilde ...
Geri