Arama sonuçları: *

1. hakan32

Yardım İtopyadan Aldığım Monitörü Garanti İçin Onlara Gönderemiyorum?

faturada olmaz satış sözleşmesi vardır orada yazar Mesafeli satış sözleşmesi diye geçer
  2. hakan32

Yardım İtopyadan Aldığım Monitörü Garanti İçin Onlara Gönderemiyorum?

Bir çok elektronik üründe Hatta bazı televizyonlarda bile Kutu ile ürün birdir kutusuz garanti dışı kalır. İlk satın aldığın fatura sözleşmesinde bunu belirtmişlerdir kontrol etmeni öneririm. Eğer sözleşmede yoksa bu madde dava açıp kazanabilirsin.
  3. hakan32

Bu ekran kartı hakkında bilginiz varmı ?

Gainward Rtx 4080 Phoenıx 16GB 2.el 3 aylık hiç kullanılmamış olarak alacak karşılığı alacam fiyat 35 e geliyor İş yerinde Anabilgisayarda kullanıcaz Problem yaşatırmı soğutması nasıldır bilgisi olan varmı ?
  4. hakan32

Ekran kartım aygıt yöneticisinde gizli olarak görünüyor

karıştırman lazım ezbere bende bilmiyorum bios ayarlarından kontrol et
  5. hakan32

Ekran kartım aygıt yöneticisinde gizli olarak görünüyor

biostan aktif olmayabilir biraz karıştır istersen
  6. hakan32

6000 MHZ ram'ler 3600 MHZ'de çalışıyor.

CL değerini düşürerek Bu kaybı kapatabilirsin. Ram destekliyorsa dene bence.
  7. hakan32

İşlemci odaklı AM5 sistemlerde Kimse 4 slot önermiyor zaten. 3600 mhz ile yola devam o halde İlerde Yeni nesil işlemcilerde bu sorun çözülürse ozaman güncelleme yaparsınız. Buradaki sorun Ramlerin yaydığı gürültü seviyesi PCB de parazit seviyesini yükselttiği için İşlemci ile haberleşmeyi...
  8. hakan32

Kingston Renegare ile Fury Renegade farkı

ikiside aynı ürün Eskiden renegare vardı Yeni adı Fury renegare oldu.
  9. hakan32

AM5 anakart seçimi msi, gigabyte

a serisi almayın b serisi alın https://www.epey.com/anakart/gigabyte-b650m-s2h.html
  10. hakan32

Çözümü x870 in üst seviye olan Asus rog yada msi godlike gibi modellerde Ram tarafında yapılan iyileştirmeler sonucunda x4 ram ile 5600 mhz stabil görenler var tabi Değermi tartışılır 2x64 Ram geçmen daha az maliyetli olacaktır.
  11. hakan32

DDR5 ramler 4 slotta max 3600 mhz de çalışır. 6000 mhz için 2 slot ram kullanman gerekiyor Bu durum İşlemcinden dolayı Desteği bu şekilde. Not: İşlemcinin Ram desteğine bakarsan oradada yazıyor zaten.
  12. hakan32

Galax 4070 ti süper MSI MAG Forge 100R sığar mı?

Rajintek Zofos Ultra Kasa öneririm Ömürlük
  13. hakan32

2025 Sakarya teknik servis fiyat listesi

2025 yılı teknik servis fiyat listesi
  14. hakan32

Yardım 7900xt ve xtx hakkında düşünceleriniz neler ?

7000 serisi ekran kartlarında henüz sattıklarımdan geri dönüş almadım. Ancak şöyle bir tecrübem oldu bunun önlemini alarak satış yapıyorum etkisi vardır yoktur bilemiyorum. Bundan 1-2 yıl önce Rx400-500-5000-6000 serisinden 3er 4er kartlarda yaptığım testler sonucunda Sistemin genel Güç...
  15. hakan32

RTX 5090 için öngürülen fiyat Galax için 150k asus rog için 210k lardan bahsediliyor :) Bayi kanallarından duyduklarım bu yönde :) Tamamen Piyasaya abzurt bir fiyattan girecek satış rakamlarına göre ya sabit kalacak yada düşecek bunu halkımız belirleyecek :) 1734902181 NOT: Şunuda belirtmekte...
  16. hakan32

RX 7700 XT DRIVER VALORANTTA ÇÖKÜYOR

PSU sorunu gibi geldi bana Mümkünse Farkı Güç kaynağı ile test etmeni öneriyorum.
  17. hakan32

Sarı Siteden Rampage Sıvı Soğutma alınır mı?

360mm ve 420mm sıvı soğutmalar dışında ihtiyacın yoksa kesinlikle hava soğutma almalısın En kaliteli Sıvı soğutmalar en fazla 5 yıl Ömrü varken kalitesiz olan modeller 1-2 yılda pompa arızası ve sıvı kaçırma gibi ciddi sorunlar çıkarabilir Kesinlikle Tavsiye etmiyorum başına bela alma derim...
  18. hakan32

Merhaba arkadaşlar geçenlerde müşterime 7900xt aldık performansı çok etkiledi beni ve en ufak problem sorun görmedim. Uzun süre kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim uzun vadede 2k oyunculukta müşterilerime önerebilirmiyim. Genelde 4070 ti ve üzeri kartlar öneriyorum ancak fiyat...
  19. hakan32

RTX 4090 vs RTX 5090 İlk videosu

Sahte olabilir bilmiyorum
Top Bottom