Arama sonuçları: *

1. hakan32

AMD Driver Sorunu Acil Yardım

amd ekran kartları stabil enerjiyi sever ve kullandığın bölgede topraklama yoksa enerji kötüyse en önemlisi voltaj dalgalanması varsa elinde PSU zaten saatli bomba niteliğinde rampage çinde üretilen oem PSU ların üzerine kendi etiketini yapıştırıp satan bir firma oyüzden üstünde yazan değerlerin...
  2. hakan32

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra 499₺ 🔥

orjinal olmayabilir mx6 ların çok fazla sahtesi var piyasada
  3. hakan32

PTM yi herkes uygulayamaz Termal macun kadar kolay bir işlemede sahip değil zaten 1 termal macun olarak dayanıklılık ve performans odaklı bir macun bu ve özellikle laptoplarda ciddi güvenli çabuk yapılan bir işlem tabi masaüstü kadar uzun süre dayanmıyor bizzat test ettim mx6 laptoplarda 2-3...
  4. hakan32

Termal macunu tamamen soğutma performansı üzerinden kıyaslamak doğru değil birde işin diğer tarafı var örnek olarak Thermal Grizzly Kryonaut macunlar mesela soğutmada çok iyi gözüksede yoğun kullanımda 1-2 yılda özelliğini yitiriyor ve yenileme gerekiyor mx 6 da bu 5 yıl mx7 de 7 yıl bunları...
  5. hakan32

1 Milyon Otomobil Önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-citroen-demak-otomotiv-den-2022-citroen-berlingo-1.5-dusuk-km-hatasiz-1312054642/detay
  6. hakan32

Araba Yıkarken Hangi Malzemeleri ve Markaları Kullanıyorsunuz

sakaryada petrol ofisinin kendi yıkamacısı iç dış lastik parlatma 200 TL evet çok sıra oluyor oyüzden sabah 7 de gidiyorum genelde kimse olmuyor
  7. hakan32

hiç sevmem araç yıkamayı :)
  8. hakan32

20 yıldır hep aynı yere iç dış yıkatıyorum 200 TL şuanda markaları bilmiyorum
  9. hakan32

Çözüldü✓ Palit RTX 5060ti 16gb 3 Fanlı Alınır mı?

Kediciklerimiz sağ olsun su döktüler kasanın üstüne :)
  10. hakan32

Çözüldü✓ Palit RTX 5060ti 16gb 3 Fanlı Alınır mı?

Ben tamirli garantisiz kutusuz dün 23 e verdim
  11. hakan32

Yardım RX 9070xt mi RTX 5070ti mı? (2. El)

Ben ekstra çizim blander v.s işler yaptığım için 38k ya RTX 4080 super aldım 1 yılda garantisi vardı. saf kas gücü olarak 9070xt ile aynı denilebilir .
  12. hakan32

amd nin genel yapısında olan bir şey ara sıra oyuna girerken diğer ekran siyah kalabiliyor yada oyundayken diğer ekran kapanabiliyor gibi durumlar mevcut bu sorun zaten amd nin kendi sitesinde driver notlarında mevcut 1780766954 not: özellikle 2 monitör arasında Hz ve çözünürlük farkı varsa daha...
  13. hakan32

çift monitör kullanmıyor yayın obs gibi işlerin yoksa saf oyun oynayacaksan 2.el de 28k dan başlıyor temizleri tavsiye ederim .
  14. hakan32

Forza Horizon 6 Optimizasyon Sıkıntısı

görev yöneticisinden performans CPU
  15. hakan32

Forza Horizon 6 Optimizasyon Sıkıntısı

işlemcinin GHZ kaçta çalışıyor ona bakarmısın belkide voltaj kısıyordur
  16. hakan32

Ekran Kartım Tam Watt Değerini Kullanmıyor Neden ?

Her oyun max Watt kullanmayabilir onu Furmark testine alıp deneyebilirsin
  17. hakan32

Ryzen 5600x RX 9060 XT Ddr4 Sistemim Yük Altında Kapanıyor

hwinfo üzerinden oyundayken voltaj tarafında 12volt kısmında kaç yazıyor onu kontrol et eğer PSU da sorun varsa 11.4 civarında bir değer yazması lazım 12 ve üzeri veriyorsa PSU da sorun yoktur.
  18. hakan32

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

Grand Theft Auto Serisi: GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA III. Half-Life Serisi: Half-Life 1 ve 2. Need for Speed Serisi: Need for Speed: Underground 1-2, Most Wanted (2005), Carbon. Max Payne: 1 ve 2. seri. Call of Duty: Modern Warfare 1 ve 2 (düşük ayarlarda). The Elder Scrolls: Morrowind...
Geri