Arama sonuçları: *

1. Zagreus7

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Sarı siteden bir arkadaş ilana koymuş kargo ile alabildim. Sağ olsun çok yardımcı oldu. Almadan önce bütün testleri yaptırdım. Kutusu paketi içeriği her şey tam. Kullanan arkadaşta çok titizmiş bu konularda.
  2. Zagreus7

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Arkadaşlar sonunda MO27Q28G monitörü aldım. Aşırı iyi. Beklediğimden de öte. Bende ön ayarlı oynuyorum.
  3. Zagreus7

Hocam ben dün 8.30 baktım cimride 27bin gözüküyor sinerjiye gidiyom stok yok diyo sitede bi sorun mu vardı anlamadım. Beklicez mecbur. Hayırlı olsun hocam
  4. Zagreus7

Asusun hangi modeli gelicek hocam onuda takip edeyim.
  5. Zagreus7

Hocam dün baktım stok yok yazıyordu 1dk içinde tükenmesi mümkün müdür ya? Satan varsa +2k üstü alıcam kimsede yok monitör.
  6. Zagreus7

PC her açıldığında wifi sürücüsü siliniyor

Böyle bir durum var. 1747839232 Daha önce indirmiştim yine aynı hatayı almıştım uyumluluk yapıyorum olmuyor
  7. Zagreus7

B650M GAMING X AX
  8. Zagreus7

Revo uninstalleri kullandım tamamen sildim driver boosterı wifi sürücüsünü mü sileceğim tamamen? Anakartımı güncelleyeceğim? Son dediklerinizi anlamadım.
  9. Zagreus7

Wifi sürücünü driver booster ile güncellemiştim, daha önce bir sorun yaşamamıştım ilk defa başıma geliyor. Bilgisayarı her açtığımda wifi sürücüsü siliniyor. Birkaç defa bilgisayarı aç kapa yapınca kendiliğinden yükleniyor. Wifi sürücünü sildim tekrar yükledim olmadı. Özellikler kısmında güç ile...
Geri