Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Anakart ve GPU İçin Doğru Strimer Nasıl Seçilir?

evet dogru diyorsunuz. olmazsa ekran kartini daha sonra ekran kartini yukseltirsem bakayim. Evet fanlar cok pahali ama hem goruntu acisindan hemde ileriye donuk olsun diye bunlari dusundum. Hepsinin de tek bir aygitla yonetiliyor olmasi hosuma gitti. Birde piyasada reverse blade fan bulmak cok...
  2. M

Resmin hemen asagisinda yaziyordu 24pin diye. Bana gerekli olan 3x8 ise zaten sanirim bunlar aradigim degil. 16+8 de hangisine yariyor bilmiyorum. Birde soyle bir sey buldum sanirim anakart icinde bu gerekli https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/...
  3. M

Usttekinde de 24pin yazinca tam anlayamamistim. Kendi sitesinde de bulamadim bu modelleri, bu konuda bilgi sahibi olabilmek cok zor. Tesekkur ederim bilgilendirme icin.
  4. M

3080 ekran kartina uyumlu mudur? alttakinde de anakart yazmayinca emin olamadim.
  5. M

Merhabalar. Ben Lian Li strimerlarindan almak istiyorum hem anakartim hemde ekran kartim icin. Ama hangisinin hangisi icin oldugunu anlayamadim. Ikiside 24 pin birinde GPU yaziyor birinde 16+8. Benim anakartim ve ekran kartimda 24 pinli. Bana yardimci olursaniz cok sevirim. Anakart: Asus ROG...
Top Bottom