Arama sonuçları: *

1. M

2. El Upgrade mi? Sıfır Sistem mi?

İşlemci soğutucum var aslında, stok sogutucu alırsam nereye takacağım ki 1 tane sogutucu yeri yok mu?
  2. M

Upgrade için belki 2.000 TL daha harcayabilirim yani 8.000TL üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum
  3. M

Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Aklımda iki seçenek var. Bana mantıklı gelen ikinci el upgrade etmek, ancak sizin de fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Sistemim: Anakart - MSI B450M PRO-M2 V2 İşlemci - Ryzen 5 1600 14nm İşlemci Sogutucu...
  4. M

Ryzen 5 1600 RX 570 sistem ne kadar eder?

Teşekkür ederim. Yüksek ihtimal ya bu sistemi alacağım ya da sistem toplayan youtube kanallarının fırsat sistemleri oluyor onları bekleyeceğim
  5. M

Bu sistem'i almayı düşünüyorum. Psu biraz kötü olabilir onun için msi kasayı seçerim ama eğer 2.El rx 6600'ü 5500TL ve r5 5600 sıfırı 3500 TL alırsam bu durumda 9000 TL harcamış oluyorum onun yerine 10000 TL harcayıp üstüne kasayı satıp 17-18 Bin TL'ye bu sistemi almak daha çok mantığıma yatıyor...
  6. M

Sıfır anakart(A520M-R), Sıfır r5 5600 ve ikinci el rx 6600 alsam toplamda 10-11 Bin TL ediyor onun yerine sistemi satsam 7k-8k gelse onun üstüne 10k eklesem itopyadaki hazır rx 6600 lü bi sistem alsam daha mantıklı geliyor
  7. M

Peki işlemci ile ekran kartını aldığımı varsayarsak. Anakart Kasa, Psu, SSD iyi çalışıyor ama anakartı değiştirmeden işlemci, ekran kartı, ram değiştirsem bile anakart yavaşlatmazmı sistemi
  8. M

Aslında mantıklı yani ekran kartı haricini sıfır alıp ekran kartını ikinci el den alsam çok daha uyguna gelir ve zamanımı da almamış olur ama sistemimin neredeyse 5 yıllık olmasından dolayı çekiniyorum ileride bozulur mu v.s diye
  9. M

Merhaba, iyi forumlar. Sistemimi Donanım Arşivi v4 olarak İtopya'dan almıştım. Ancak RX 580 8GB yerine RX 570 4GB yapıp almıştım ve yanında hediye AMD Wraith Max soğutucu da vermişlerdi. Aynı sistemi kullanmaya devam ediyorum. Oyunlarda vs. iyi çalışıyor ama artık 18.000 TL civarlarında yeni...
  10. M

Çözüldü✓ Bu işlemci neden 0 tl

Sipariş vermeye çalıştığında stok yoktur gibi bir mesaj veriyor dene istersen bende de olmuştu :D
  11. M

Donanım arşivi v4 sistemi ne kadar eder? Toplama/ikinci el bilgisayar tavsiyesi.

Merhaba, iyi forumlar. Donanım arşivi v4 sistemini ilk çıktığı zamanlarda sadece ekran kartını RX 580 yerine RX 570 4GB yapıp İtopya'dan almıştım ve yanında AMD Wraith Max soğutucu da vermişlerdi. Şu anda bu sistemi satıp Yusuf Kayaalp Holiday sistemini almayı düşünüyorum. Konuyu açmamın sebebi...
Top Bottom