Arama sonuçları: *

1. Toprak_16

Aklından Geçeni Söyle

Kafam o kadar yorgun ve dumanlı ki, şuan sadece beynimi kafamın içinden çıkarıp karşıma da alıp saatlerce beynime bakmak istiyorum..
  2. Toprak_16

En hoşunuza giden söz?

Ben tam bir söz manyağıyim, hangi birini yazayım şimdi hocam @Emrhan_ Geçmez dediğin günlerin kaçıncı yarını bugün? Karamsar olma hakkın yok. İyi olacağız! İyi! Bir de şey vardı,
  3. Toprak_16

Kamerasi için alınabilecek en iyi telefon

Kamera benim görüşümdu, fakat kendisi almaz. Telefon düşünüyor sadece
  4. Toprak_16

Kamerasi için alınabilecek en iyi telefon

Max Bütçe farketmez, ailemden biri için kamerasi çok iyi olan bir telefon lazım. Çekim fln yapiyor satış yapıyor. ( fotoğraf çekmeyi hiç bilmiyor aslında, beceremiyor) Şuan iphone 14 pro max kullaniyor, tatmin etmedi herhalde :kedi: ( o telefonu ben de beğenmedim gerçi) Ya da kamera mı alsa...
  5. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Bildirim olarak gelmiyor ki işte 1693429195 Küfür gibi
  6. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Benimki niye olmuyoo madem tam ekrani da seçsem diğerleri de hepsi alıyor gibi yapıp almıyor ss fln :rolleyes:
  7. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Hocam açıkmis zaten 1693427463 Olmuyor ki aynisini yaptım sonundaki o kaydedildigine dair bildirim gelmiyor 1693427533 Olmuyo ki seçiyorum mesela bir kısmı seçiyorum kalıyor öyle ötesi yok sjdjfjf
  8. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Bir dk şimdi, ortalık karıştı jsdnnf Tek tuşa basıcam, ekran görüntüsü kaydedilecek bunu istiyorum. Mümkün müdür hocam
  9. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Yaw ne garipmiş o iş 😅
  10. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Tek tuşla alabilir miyim ss'i o programla?
  11. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Merhaba Lenovo markalı dizüstü bilgisayarimda prt sc tuşu var, tahminimce tek tuşla ekran görüntüsü alabilmemiz için yapılmış 🙂 neyse arkadaşımda da aynısı var o ekran görüntüsünu o tuşla alıyormuş bildiğim kadarıyla. Ben ekran görüntüsü aracı kullanıyorum hep. Tek tuşla ekran görüntüsü nasıl...
  12. Toprak_16

Vasat Dizüstü Önerisi

14 inç ekranli max 4000 e önerilecek dizüstü yok mu yaa 🙄
  13. Toprak_16

Vasat Dizüstü Önerisi

Dizüstü bilgisayar alacağım inş fakat kendi kafama göre almak istemedim. Max 4000 diyeyim, pek bi beklentim yok fp olsun bir de 154 inc fln ekran istiyorum. Basit bir soruydu ama bildiklerimi unutmuşum yardımcı olursanız güzel olur
  14. Toprak_16

Hatalı basım 50₺'yi 70 bin'e satmak

Almicaksaniz ben alicam he! Jdjfjg Bu indirim kaçırılmaz!! 😀 1597936940 Açıyormuşum demek ki 😁
  15. Toprak_16

Hatalı basım 50₺'yi 70 bin'e satmak

Arkadaşlar bu ne ya 😀 70 bin'den satışa çıkmış 50₺ (!) Çanakkale'de yaşayan genç, kavun taşıyarak kazandığı hatalı basım 50 TL'yi 70 bin TL'den satışa çıkardı Çanakkale'de yaşayan Tayfun Kızak, karpuz ve kavun nakliyesine yardım ettiği yakınından aldığı hatalı basım 50 TL'lik banknotu satışa...
Top Bottom