Arama sonuçları: *

1. Berkukk

Çözüldü✓ Çalışan .sys dosyasını bulamıyorum

zaten dosya olarak zip olarak indirildiği için tüm her şey o dosyada. ben biraz fazla zamanla kurcaladım ve logları okuduğumda fark edebildim. yaklaşık 5 aydır fark etmemiştim yoksa bende. sanırım anlık olarak yüklenen fazla dikkat. birde kafaya taktığım için fazla zaman ayırdım
  2. Berkukk

dosyayı silebildim sonunda güvenli modda açıp kapattım pc kendisi servisi otomatik başlatmadan ziple kaldırdım
  3. Berkukk

henüz çözemedim ama kontrole devam ediyorum bende uzun zamandır dpi da sorun vardı sileceğim zamanda izin vermiyordu üzerinde durmadım vaktim yok diye bugün bi bakayım dedim öyle fark ettim zipleyip kaldırmayı deneyin diğerlerini zorla da olsa kaldırıyor sadece bu sys kalıyor şuan
  4. Berkukk

Merhabalar, Bilenleriniz vardır github da ki, goodby dpi diye bir exe var ve ben aklıma takılan birşeyle dosyaları incelemeye başladım. içerisinde ki bir dosya .sys uzantılı ve mining için çalışıyor şuan gpu 0 kullanımda görünüyor ama çalışma prensibinde o var belki fark edeniniz olmuştur...
  5. Berkukk

corsair hs55 mikrofon ses gitmiyor hiç

bende sorun hala düzelmedi başka bi yolu var mı değiştirmek istemiyorum
  6. Berkukk

bendeki sorun bitık farklı galiba mic on ve mic off diye mikrofon açıp kapattıkça uyarıyı veriyor ama ne nvidia broadcast te ne aygıtlarımda ne başka bir yerde mikrofon aktif olarak görünüyor
  7. Berkukk

malesef düzelmedi birkaç farklı usb yerine taktım ama icue broadcastte bile görmedi mikrofonu
  8. Berkukk

inşallah benimde sorunum böyledir eve gidince deneyeceğim ama haftalarımı bu sebeple boşa gitmeside zoruma gitmedi değil :)
  9. Berkukk

HDD içerisinde ki dosyalarım bozuldu

HDD diskimde fotoğraflarım silinmemiş ama bozulmuş durumda açılmıyor taşınmıyor dosyaları nasıl kurtarabilirim? önerisi olan var mı
  10. Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27

Comment by 'Berkukk' on the classified ad 'Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27'

merhaba hocam hangi şehirdesiniz istanbulda elden alabilirim
  11. Berkukk

Samsung S22 Mouse imleci

Merhabalar iyi günler herkese Son güncelleme sonrası Samsung S22 cihazımda ekranın ortasında hareketsiz olarak siyah bir mouse imleci görünüyor. Tüm ayarları özellikleri vs karıştırdım ama bişey bulamadım ChatGPT ye sordum ve adımları takip ettim ama hala bir sonuç alamadım Virüs bulaştığını...
  12. Berkukk

Bu parçaları kaça satabilirim

cihazların garantisi var mı bilgisayarcı biraz öldürmüş tabi ama 7500 de çok gibi geldi
  13. Berkukk

Güç kaynağı örneği??

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a500n-h-500-w-fiyati,980678910.html bunu inceleyebilirsin 1750317692 ekran kartı tüketimin ne kadar kaç W lık
  14. Berkukk

Güç kaynağı örneği??

kasanın içi nasıl modüler psu bak istersen bütçen nedir
  15. Berkukk

HİKAYELİ GÜZEL OYUN TAVSİYESİ ALINIR

atmosfer tabi mükemmel ama mekanik olarak beğenemedim ben özellikle çok hipelandığım için mi bilmiyorum severek bekliyordum keşke beklemede kalsaydım oldum bi :D
  16. Berkukk

hellblade 2 o kadar da güzel gelmedi bana sadece görselliğe abanmışlar sankihe görsel şöleni olan hikayede sanki biraz eksik kalan bir hikaye var 1. oyunu daha çok sevmiştim
  17. Berkukk

Hazır 2.si çıkacakken Death Stranding i denemeni tavsiye ederim gerek atmosferi gerek hikaye akışı gerek müzikleri kendisine çeken bir oyun farklı bir konuda inceleyebilirsin
  18. Berkukk

F/P Çalışma Koltuğu/Sandalyesi Öneri

teşekkür ederim kontrol ediyorum bende o markanın modellerini ama içime sinenler genelde bütçemi aşıyor
  19. Berkukk

F/P Çalışma Koltuğu/Sandalyesi Öneri

dostum merhaba aldığın ürün nedir memnun musun bende 3k bütçeli bir koltuk bakınıyorum
  20. Berkukk

Corsair HS55 Wireles Mikrofon sorunu

Merhaba iyi forumlar herkese, Yaklaşık 3 aydır Corsair Wireless HS55 model kulaklık kullanıyorum ve bir süre sonra mikrofon çızırlıtılı ve yüksek sesle parazit yapmaya başlıyor. Karşı tarafa sesim net gitmiyor ve bu durum 1 2 saat kadar devam ediyor. Bu süreçte anakart değiştirdim ama sorun...
Geri