Arama sonuçları: *

1. T

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

bence de kütüphaneye gitmek mantıklı, ben kütüphanede olsam insanların içinde kolay kolay youtube'a bakamam :D
  2. T

bu konuda çok bilgili birisi değilim ama sadece ders için bir gmail hesabı açsan, diğer e postanı da youtube dan kaldırsan bence dikkatin çok dağılmaz diye düşünüyorum
  3. T

Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın
  4. T

Onaylı olamayan Papara hesambımdaki Papara kartımı sildim ve para içinde kaldı

Çok teşekkür ederim yarın bir mağazadan papara kart alıp deneyeceğim, iyi akşamlar
  5. T

Ben daha önce çekmiştim diye hatırlıyorum ve onaylı olmayan hesaplardan qr ile para çekilmiyor maalesef. Peki yeni kart alırsam hesabımdaki tüm parayı bu karta aktarabilir miyim?
  6. T

Onaylı olmayan papara hesabımdaki papara kartımı sildim. Param içinde kaldı. Hesabımı silerek parayı alabilirim fakat bu sefer de hesap onaylı olmadığı için tekrar hesap açamam. Yeni papara kart alıp içindeki parayı bu karta atıp parayı ATM'den çeksem sorun çözülür mü? Veya sizin bildiğiniz...
Top Bottom