Arama sonuçları: *

1. thezkNN

Samsung telefonlarda AppCloud nasıl kaldırılır/silinir ?

Bu uygulamanın ne olduğunu az çok duymuşsunuzdur. Bu uygulamayı nasıl silebilirim. (Devre dışı bırakmaktan bahsetmiyorum, silmekten bahsediyorum)
  2. thezkNN

2025'te Steam Deck LCD alınır mı?

Bu hiç aklıma gelmemişti. Şimdi düşününce Rog Ally'a steamOS yüklemek aklıma geldi. Peki sizce Steam Deck LCD mi almak mantıklı yoksa Asus Rog Ally Z1 Extreme alıp içine steamOS kurmak mı?
  3. thezkNN

Bu gerçekten yön verici bir cevap oldu teşekkür ederim. Tekrardan bakacağım. İyi akşamlar :)
  4. thezkNN

Steam deck daha stabil çalışmıyor mu?
  5. thezkNN

Rog ally ın donanımı steam deck ten daha güçlü olsa da içinde windows 11 olduğu için steam deck e göre stabil çalışmadığını duydum. SteamOS steam deck le tam uyumlu olduğu için her zaman donanımın önemli olduğunu değil aynı zamanda yazılımın da önemli olduğunu düşünüyorum.
  6. thezkNN

Merhaba. Steam deck düz versiyon lcd 2025 yılında alınır mı? 16000 tl bandında 2. el buldum. Sizce alınır mı ve steam deck 2 tahminen ne zaman çıkar?
  7. thezkNN

Nintendo Switch Oled mi, Switch 2 mi?

Anladım. Nisanın 2'sini bekleyeceğim o zaman. Teşekkür ederim cevabın için.
  8. thezkNN

Şahsen öyle bir fps derdim yok. Macbook ekranına bağlayıp ortalama nintendo oyunlarını oynamayı düşünüyorum. Birde Switch 2 galiba OLED ekranla çıkmayacak sen ne düşünüyorsun?
  9. thezkNN

Nisanın ikisinde Switch 2'nin çıkacağıyla ilgili bilgiler var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Sizce OLED şimdi alınır mı, yoksa Switch 2 beklenir mi?
  10. thezkNN

Fizy kullanılır mı ?

Doğrudur, bir deneyeyim
  11. thezkNN

Fizy kullanılır mı ?

Daha çok fizy nin arayüzünü merak etmiştim
  12. thezkNN

Fizy kullanılır mı ?

İnternet paketimde aylık 5 gb fizy paketi var. Fizy kullanılır mı?
  13. thezkNN

Sigortayla garanti arasındaki fark ne?

anladım teşekkür ederim
  14. thezkNN

15. thezkNN

Papara paramı çekemiyorum

öyle yapmayı düşünüyorum fakat önce kimliğime fotoğraf bastırmam gerekecek :)
  16. thezkNN

peki teşekkür ederim
  17. thezkNN

peki 2 sorum var : bir kaç ay sonra aylık aidat alır mı? Ve hesabı velimin hesabı olarak değiştirip onun bilgilerini girsem sonrada hesabı kapatsam olur mu?
  18. thezkNN

veli izni hesap doğrulamadan alınmıyor ki bende hesabı doğrulamadan paramı çekmek istiyorum, sadece paramı çekmek istiyorum ya, ne kadar saçma bir sistem
  19. thezkNN

Papara yeni bir sistem getirmiş ve doğrulanmayan papara hesaplarını kullanıma kapatmış. Benim de doğrulanmamış papara hesabımın içinde azımsanmayacak kadar para vardı. Ben bu parayı hesabımı doğrulamadan nasıl çekebilirim?
  20. thezkNN

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

bence de kütüphaneye gitmek mantıklı, ben kütüphanede olsam insanların içinde kolay kolay youtube'a bakamam :D
Geri