Arama sonuçları: *

1. A

Ekran Kartında bir sorun var (yardım edin lütfen)

Harici ekran kartını oyun dışında kullanmana gerek yoktur. İlla kullanacağım diyorsan Amd nin ayarlarında veya nvidia denetim masası gibi bir uygulaması var ise(daha önce amd kullanmadığım için bilgim yok) oradan, bir önceki verdiğim yanıttan yola çıkarak benzer olduğunu düşündüğüm ayarları...
  2. A

Sistem parçaları uyumu nasıl olmalı

daha önce hiç duymamıştım bu markayı ben hep nvidia ve msi ürünleri kullandım imkanın varsa nvidia al BENCE
  3. A

Sistem parçaları uyumu nasıl olmalı

mhz diye hitap ettiğimiz şey sadece ramler için değil ekran kartının da mhz değerleri vardır. belki de ekran kartının mhz değerini baz alarak yazmışlardır. ayrıca ekran kartını alırken kaç watt olduğuna dikkat et çünkü bazı üreticiler fiyatın uygun olması için watt değerini kısıyor. örneğin x...
  4. A

Oyunu ekran kartıyla açmak dediğimiz şeyi ayarlar üzerinden yapsan daha sağlıklı olur. Bunu yapmanın adımları ise, ayarlar>sistem>grafikler kısmına geldiğinde aşağı tarafta "uygulamalar için özel ayarlar" sekmesi vardır. Buradan seçtiğiniz uygulamaya tıklayıp gpu tercihini "Yüksek performans...
  5. A

Yeni Aldığım Asus laptop aşırı ısınmaya ve çokdüşük fps vermeye başladı yardım!

çok çok yüksek ihtimalle termal macun yenilendiğinde sorunun çözülecektir aşırı ısınmadan kaynaklı fps düşüşleri oldukça normaldir ayrıca bahsettiğin sıcaklıklar çok çok yüksek sıcaklıklar mutlaka macunu yenileyip fanlarını temizletmelisin bu sorununu çözmese bile normalde yılda 1 2 kez termal...
  6. A

G-SYNC 144Hz Laptopta Vsync Açmak Mantıklı Mı?

açabilirsin yırtılmalari önler ayrıca kapali iken yırtılmalarin olmasi çok normaldir ve oyunun daha stabil bir şekilde olur
  7. A

bilgisayarlarin gpu kullanimi oyun içerisinde iken alt tab attiginiz zaman birden kullanimini durdurabilir.ornek vermek gerekirse oyun oynarken yuksek gpu kullanilmasi gerekir ancak masaustune aldığınız zaman bilgisayara sinyal gider ve yuksek derece gpu kullanimi azalmaya başlar bunun nedeni...
  8. A

Çözüldü✓ İstatistikler 0 gözüküyor

Dün akşam laptop çalışma kipini performanstan tasarruf kipine çektim Sonrasında nvidia uygulamasının oyun içi paylaşım kısmında olan istatistik verilerinde 0 yazmaya başladı. Performans kipine geri aldım bazı materyaller halen 0 olarak gözüküyor. 0 gözüken yerlerde önceden istatistikleri yazardı...
Top Bottom