Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Format sonrası ses gelmiyor

onu zaten yaptım ama mesela dahili ekran kartı sürücüsünün oldukça eski bir sürümü vardı.Bazı sürücüler güncel değil yani.Bir de chipseti ordan yüklemek istediğimde 7 tane seçenek gördüm hepsi de birbirinden farklı ismi cismi her şeyi ile yani anlayamadım.Sorunlar çözüldükten sonra...
  2. S

teşekkürler hemen indirip duruma göre cevap yazacağım 1738788501 çok teşekkürler ses geldi.Öbür sorunlar için ne yapmamı önerirsiniz?Eksik 2 sürücü,bios güncellemesi,chipset güncellemesi ve sizce neden yavaşladı.Son olarak hp support asistant indireyim mi
  3. S

hp pavilion 15bc300nt.Windows 10 home.Ben sadece ıso dosyasını usbye rufus ile yazdırdım bilgisayar kendi kendine windows 10 home kurdu.Ve hala 2 bilinmeyen aygıtın üzerinde ünlem var yani 2 sürücü eksik ondan mı oluyor
  4. S

Merhabalar,oldukça eski bir hp laptop var elimde.Usb ile format attıktan sonra ses gelmemeye başladı.Ben de chipseti ve windows update güncelleştirmelerini yaptım ama hala düzelmedi.Daha fazla uğraşıp bir şeyleri bozmak istemedim pek bilgili birisi değilim bilgisayarlar hakkında.O sebepten...
Geri