Arama sonuçları: *

1. Kaan2723

Sizce hangi internete abone olayım?

Kablonet 100mbps dese bile herhangi bir internet servis sağlayıcısı hiçbir zaman size o belirttikleri 1000mbps 100mbps veya benzeri sayıları veremez her zaman bi yerden kısılma olur 100mbps'e abone olursun sana 75mbps veya 80mbps hatta 60mbps bile gelebilir ben 1000mbps kullanıyorum 900mbps...
  2. Kaan2723

Çözüldü✓ Yeni Sistemim Açılmıyor! Yardım

Üstteki kişinin dediği gibi bios pilini çıkarıp 3-5 dakika beklet sonra geri tak bios sıfırlanmış olacak sonrada tekrar overclock atacaksan bu sefer voltajıda ayarla
  3. Kaan2723

Bios'a bile erişemiyor musun
  4. Kaan2723

Aga overclock yapacaksan voltajıda artırmalısın yoksa sistem açılmaz overclock ile voltajı birlikte hafif hafif artıracaksın zamanında bende voltaj artırmadan overclock atmıştım hiç stabil değildi oyuna girince falan çöküyodu voltajı artırdım düzelmişti
  5. Kaan2723

Voltajı artırdın mı overclock yaparken ve neden overclock yaptın ki dümdüz kullan
  6. Kaan2723

Outlast'a Türkçe Dublaj Geldi!

Resmi olarak değil ve evet bağımsız bir ekip tarafından yapıldı ve outlast 1'e yapıldı, sanırım whistleblower dlc'sine yapılmamış belki ilerleyen zamanlarda gelebilir whistleblower'a türkçe dublaj
  7. Kaan2723

Outlast'a Türkçe Dublaj Geldi!

Miles'in çığlıkları ve bağırmaları aynı kalmış fakat miles dışında neredeyse her şey türkçeye çevirilmiş bence gayet iyi olmuş yapan ekipe helal olsun
  8. Kaan2723

R5 3400G RX 590 uyumlu mu?

arada çok fiyat farkı yok hazır almışken rx 590 alıyım diyorum
  9. Kaan2723

R5 3400G RX 590 uyumlu mu?

Ryzen 5 3400G'yi uzun süredir kullanıyorum. Kenarda biriktirdiğim parayla aldım, beni idare etsin diye tercih etmiştim ve dahili ekran kartını kullanıyordum. Fakat malum, dahili ekran kartı olduğu için performansı pek yüksek değildi. Artık yeterli paraya sahip olduğumu düşünüyorum ve 2. el bir...
  10. Kaan2723

60k sistem topluyorum

hangi çözünürlükte oyniyacaksin
  11. Kaan2723

Outlast 1 Online.. Mi?

Youtubeda sanırım outlast 1 için online mod geliştirildiğini görmüştüm hatta videosu vardı adam chris walker olmuştu onu kontrol ediyodu bu arada bu kodları oyunun saf halinde buldum hiçbir moda sahip olmayan hali yani
  12. Kaan2723

Outlast 1 Online.. Mi?

Geçende outlast yani outlast 1'in oyun dosyalarını karıştırırken bir şey fark ettim. Oyunda online için kodlar var ama neden? Bulduğum kodlar şunlar: MaxPlayers=16 MaxSpectators=2 Birsürü internet kodları ve [DefaultPlayer] Chat mesajlarının ses çıkartma kodu ve buna benzer çok daha fazla kod...
  13. Kaan2723

Bilgisayarımda virüsmü var ?

agsqdkbs baya şüpheli virüs olma ihtimali var steamdeki gldriverquery64 ve vulkandriverquery64 falan onlar virüs değil bazı oyunların çalışması için lazım fakat conhost'i bilmiyorum ama onun virüs olma ihtimali daha az ama genede bilemeyiz belki çıkabilir tavsiyem malwarebytes ile tarat
  14. Kaan2723

Bilgisayarımda virüsmü var ?

Hangisinden bahsetiyorsun?
Geri