Arama sonuçları: *

1. M

85k tl lik gamegaraj 12 ay taksitli hazır sistem düşünceleriniz

Parçaların birbiriyle uyumunu çok bilmediğim için teker teker almaktan çekiniyorum bilenlerden öneri almam lazım onun için. Taksitli olduğu taktirde kasa için bütçem 80k civarı önerisi olan varsa değerlendiririm 1738876147 Yani 3 ay bile olsa taksit şart peşin ödemem imkansız 1738876218 Güzel...
  2. M

Parça parça taksitli toplayabilirsek de 80-90k zorlayabilirim. Taksitsiz alamam.
  3. M

önerin varmı kanka sistemle alakalı veya nereden nasıl daha uyguna alabileceğimle alakalı
  4. M

Öyle ama başka bankalarla 120-130kya geliyor 12 ay taksitli
  5. M

Merhaba arkadaşlar gamegarajdan duymuşsunuzdur 12 ay vade farksız sistemler var. Bende kişiselleştirerek bir sistem oluşturdum yorumlarsanız sevinirim. İşlemci: Amd ryzen 7 7700x 4.70hz 40mb Anakart: asus prime B650m-r am5 ddr5 Ekran kartı:Msi rtx 4070ti super 16gb ventus 3x oc gddr6 Ram...
  6. M

Gamegaraj taksitli hazır sistem önerisi

Linkde kişiselleştirilebilen anakartlardan ve soğutuculardan önerdiğin varmı
  7. M

Peşin fiyatına taksit yapan siteler varmıki öyle ben çok denk gelmedim
  8. M

Arkadaşlar merhaba linkini bıraktığım gibi bir sistem almayı düşünüyorum. Parçalardan çok anlamıyorum sizce bu fiyata bu sisteme değermi? Faizsiz 12 ay taksit olduğu için avantajlı gibi geldi bana. Sistemde ramı 32 yapıcam bir de 2 tb ssdi alıcam. Haricinde sadece kasayı 75k ya kadar...
Top Bottom