Arama sonuçları: *

1. M

Wifi adaptörü sökülmüyor

Bilen yokmu
  2. M

Wifi adaptörü sökülmüyor

Görseli bu şekilde
  3. M

Wifi adaptörü sökülmüyor

Arkadaşlar merhaba, şaka gibi ama gerçek asus b850 anakartın wifi adaptörünü deniyeyim dedim ikili kabloyu hafif soktum ardından çıkartmak isterken çıkartamıyorum ileri geri sağa sola çevir çek bastır hiçbirşey işe yaramıyor küçücük kablo çıkmıyor bunun yöntemini bilen varmı
  4. M

Vodafone 5g hızıyla uçtum

......aa
  5. M

Internet üzerinden video izlerken pc donuyor

Farklı tarayıcılardan da denedim yine aynı sorun devam ediyordu. Ama mesela amazon primeden dizi film izlerken donma olmuyor
  6. M

Internet üzerinden video izlerken pc donuyor

Youtube kick gibi sitelerden video yayın vs izlerken bilgisayar anlık olarak 2-3 saniye donuyor. Donma anında sesde bi donma olmuyor ses olduğu gibi devam ediyor sadece görüntü takılıyor. Bunu bazen 30 saniyede bir bazen de 2-3 dakikada bir tekrarlıyor. Normalde böyle bir sorun yoktu son 1 2...
  7. M

Csye giremiyorum yardım

Alla alla niye 7 gün vermişler acaba normalde 30 dk verirler tekrarlarsan süre katkanarak çoğalır bir kerecik yanlışkıkla vurmaya 7 gün ban garip ama bilemedim.d
  8. M

İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım.

Bu oyunu oynamak için seriyi baştan oynamak falan gerekiyormu yoksa filmlerindeki sırayla falan mı gidiyor hikayesi nasıl ilerliyor? Direkt bunu alsam çıtır çerezlik oynanırmı
  9. M

Birisi kızına cinsel içerikli fotoğraflar attığımı söylüyor

Şahsen öyle bi olay başıma gelse karşı tarafın özür dilemesi vs umurumda olmaz. Üst üste bikaç kez insan bir özür diler diyerek orta yolu buluruz manasında açık kapı bırakmış.d denildiği gibi dolandırıcı büyük ihtimalle
  10. M

Oled monitör hayal kırıklığı

Şu gen 5 ler çıksında bir tur ben de darlicam tayfun reisi 😅
  11. M

Oled monitör hayal kırıklığı

Burada çarşı pazar karışır tayfunn reis de intikal etmiş vaziyet alın
  12. M

Masada 80 derinlik fazlamı

60 da düşük kalır standardı 75 ya 75 al boyun çok uzunsa 80 bile olabilir
  13. M

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

Bu sitede yaklaşık 50 100 bin kişiye patriot 32gb 6000 mhz cl30 ram aldırıldı bikaç kişinin yaşadığı sorundan bir şey olmaz🤣
  14. M

İkinci El Sitelerindeki Saçmalıklar

Dün bi oled monitörlere bakayım dedim sıfırı 60 bin tl 6 ay taksitli olan monitörlere beyfendiler 60-65k arası peşin fiyat yazmışlar😅😅 40k fiyata olurmu diyenlere falan da olmaz ben zaten 55k ya aldım o fiyata veremem falan diyorlar hsdhdjdhd zihniyet dehşet
  15. M

Yardım İtopya Ücret İadesi Yapmıyor

Adamların sistemini amazon sistemi gibi bir şey mi sandın zaten sistemlerinde öyle bir şey olsa 2 saat içinde iade talebi oluşturduğun malı sana göndermezler mesai saatleri var yoğunlukları var adamlar dümdüz mağaza .d
  16. M

Hjshshshshs itopya hemen bana oradan 5090 falan gönderin ne varsa sabahtır yalıyorum sizi hakettim bunu djdjdjdhdhd
  17. M

Nasıl öyle bi dünya yokmuş aga? Nasıl sen keyfi iade edebilme hakkın varsa adamların da belirli bir süreleri var parayı geri ödemek için. Siteden siteye değişir 5 10 20 iş günü vs. Onuda bilerek iptal edeceksin veya ürünü alacaksın
  18. M

Yardım MSI CYBORG BU RAKAMA ALINIR MI?

Daha iki hafta önce arkadaş bu modelin 4050 li olanını 40kya aldı kanka watt değeri düşük de fiyatıda ona göre düşük. Sıfır +100 wattlı olanını almak istesen en kötü 65k verirsin arada 30k fark var
  19. M

Yardım MSI CYBORG BU RAKAMA ALINIR MI?

Bu rakama alınır üstüne bir de bir ay adamın arkasından dua okunur.d zaten fiyatı 55k 60k civarında sende laptop alacağın varsa elinde de para varsa hiç düşünme al bence
  20. M

Şuanda en mantıklı satın alınacak 5080 modeli hangisi?

Bence asus 5080 rog astral falan istemelisin şu anda en mantıklı seçenek o gibi duruyor. Biz güldük sen de teknik ekibe rog astral 5080 istediğine dair bir mail at biraz da onlar gülsün 😂😂
Geri