Arama sonuçları: *

1. C

Anakart Değişimi Sonrası Hata Mesajları

Merhabalar sistemi ASUS anakarttan MSI anakarta geçirdim ve AM4 versiyondan AM5e yükselttim. Şimdi BİOS güncelledim ve PC başladığında ekteki 2 adet hatayı alıyorum sebebini bilen var mı?
  2. C

Çözüldü✓ Sogutma: AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci

sen 6000 al dedin bende 6000 almıştım daha fazla değildir yani
  3. C

Çözüldü✓ PC Kurulumu Sonrası Açılmıyor

neyi yapmıyım
  4. C

Ben şimdi BİOSu güncelledim. BIOSun OC sekmesinden RAMin hızını 6000 MHz çektim (2 ram için ayrı ayrı yapmıyoruz değilmi direk 1 tane 6000 seçeneği vardı onu seçtim ben?). Şimdi ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar açıldığında eklediğim 2 adet hatayo veriyor ama ne demek istediklerini anlamadım.
  5. C

donuyodur yani demi hahha:D biosun en son sürümünü indirdim betaydı ama yinede indirdinm çünkü benim işlemcimin adı yazıyordu şimdi bios güncelliyorum. peki ramlerin hızını nasıl 6000e çekebiliriz? 1741353111 Bu iki hatanin ne oldugunu bilen var mi?
  6. C

tamamdır sisteme güç geldi şimdi ekran kartımı tekrar takıp, sisteme güç vereceğim sonra bios güncellemesi yapacağım inşallah 1741352080 Pc calsiti fakat bu resimdeki fan hic donmuyor ama ustundeki fanlar donuyor normal mi?
  7. C

bağladım hepsini ama reset kısmı boş benim oraya pin yok yani bişiy olmaz heralde. şimdi bir daha çalıştırmayı deniyeceğim
  8. C

Neresine takcam bilmiyomki ben😅🤦
  9. C

Bu pinler var bosta bunlar mi guc tusu acaba 1741350401 Hayir
  10. C

Bilmiyorum gelip gelmedigini bile
  11. C

Evet var ama pc acilmiyorki nasil guncellicem?
  12. C

Nasil yapiliyorki onu bile bilmiyorum🤦 1741350191 Daha pc acamadimki bios guncelliyim
  13. C

Valla bilmiyorum konu actim ama umarim cozulur
  14. C

Merhabalar, AM4 olan sistemi kasanin icinden cikarip yerine Yeni bir sistem dizdim, ANAKART: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart İŞLEMCİ: AMD Ryzen 9 9950X On Altı Çekirdek 4.3 GHz RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 SIVI SOĞUTMA: Arctic Liquid Freezer...
  15. C

Yok yok hersey bagli power tusuda acik ama guc gelmiyor enden anlamadim😂 umarim bisiy yapmamisimdir😂😂
  16. C

Pc acilmiyor neden anlamadim hahaha power tusuna basiyorum acilmadi😂😂😂
  17. C

Aslinda izledimde iste kablolari nereye takacagimi gistermiyor Ben all in onei kullandim CPU_FAN1 yazan yere taktim olur mu?
  18. C

All in one yaziyor tek kablo onu taktim o zaman pompa vb hersey ayni anda calisacak demekki Umarim kurabilirim ilk defa kuruyorum umarim bozmam
  19. C

Ben sistemi kurmaya basladim fakat sivi sogutucudan 2 tane kablo cikti. Birinde 3 kabloya ayriliyor (Fan pump ve vrm) Birinde 1 tane var sadece Ben bunlarin hangisini nereye takacagimi anlamadim ya resim paylasiyorum ekte. Lutfen bi tarif edebilirmiisiniz internette video izledim ama o da...
Geri