Arama sonuçları: *

1. A

40.000tl Bütçe elektrikli bisiklet önerisi

Zaten yokuş çıkacağım ve hızlı olmasını istiyorum, ağırlığı benim için sorun değil. Ve evet frenleri zaten değiştireceğim. Peki sanırım bu fiyat bandında skyjet robusto en iyisi gibi
  2. A

Alba Explorer kaç w motor gücüne sahip ki? Skyjet Robusto sanki daha iyi gibi; Daha büyük tekerlek, motor gücü 750w. Araştırmalarıma göre ağlam bir şeye benziyor. Sen ne diyorsun?
  3. A

Normal bisiklet yok, normal bisikleti kitler ile elektrikli bisiklet yapmayı mı önerecektin?
  4. A

40.000tl Bütçem var, 500w veya üstü hızlı gidebilen (Saatte 40km hızla gitse yeter) yokuş çıkabilen elektrikli bisiklet önerebilir misiniz? İşim 6km uzakta ve her gün gidip geleceğim. Skyjet Robusto Premium Nasıldır? Alınır mı yoksa aynı fiyata daha iyileri var mı? Birde gaz kolu da olması...
  5. A

Bu site güvenilir mi? Natura keratin için

Arkadaşlar o siteden aldım ve ürün elime ulaştı. Site tamamen güvenilir, resmi site sanırım. Konuyu kapatıyorum 1763483605 Nasıl kapatacağımı bilmiyormuşum, yardımcı olabilirmisiniz
  6. A

Sorun yok la olur öyle şeyler
  7. A

Keratin bakımı için şampuan önerisi

S şeklini alan dalgalı ve kabarık saçımı düzleştirip kabarıklığını yok etmek için Natura Brezilya Keratin aldım. Ancak keratin uygulamasından önce saçı yıkayacağımız şampuan çok önemliymiş yoksa keratin etki etmez ve keratine verdiğim 2400 lira boşa gider miş 😀 Elimde ki bu şampuanı uygunmudur...
  8. A

Bende fark etmemişim arkadaşın kreatin dediğini hdowjeosjosjdoaiqisho
  9. A

Satıcıya WhatsApptan sordum, adınıza kesilecek fatura için gerekli olduğunu söyledi. Daha önce hiç o siteden alışveriş yapan bir tanıdığınız oldu mu? Birde ben 17 yaşındayım, babamın kartı ile alacağım ama kendi tc numaramı girsem sorun olur mu acaba? Birde keratin 18 yaş altına da satılıyor...
  10. A

Dostlar, natura keratin normal de trendyol da falan 2400 lira ama https://www.naturakeratin.com.tr/urun/natura-brezilya-keratini-120-ml-7-6 sitesinde indirim var, 1250 lira, ama orada da indirim yokken 2400 liraymış. Benim kafamı karıştıran şey sipariş verirken tc kimlik numarasını zorunlu...
  11. A

Kapalı.

kkkkk
  12. A

Piyasada AORUS GeForce RTX 3070 MASTER yok?

20.000tl falan
  13. A

Tamamdır hocam teşekkürler
  14. A

Bana yetiyorsa fazla yükseğe çıkmaya gerek var mı ki? Fiyat konusunda ise çözüm bulmaya çalışacağım 1756036954
  15. A

Oha 5 yıl mı olmuş? Sıkıntı ya. Birde üretimi 2022 de sonlandırılmış galiba, az önce araştırdım. Sanırım 2. el almam gerekebilir ama neylere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Onun için de ayrı bir forum açarım belki 1756036525 Zefk meselesi hocam. Ama performans olarak daha iyi ileri var...
  16. A

Evet o. Ama bu attığın kart 2. el 1756036128 Biliyorum. Ama zaten performans olarak bana yetiyor, hevesimi tatmin ettikten sonra satıp daha iyisini alırım zaten. Ama hevesimi tatmin edemezsem aklım hep orada kalır
  17. A

Dostlar ben şimdi AORUS GeForce RTX 3070 MASTER gordum, tasarımı baya iyi. Performans olarak bana yetiyor, 8gb olması kötü olsa da benim için yeterli. AORUS Radeon RX 6800 MASTER de alabirim, tasarım olarak aynılar hem daha yüksek vram'e sahip. Ama Nvidia bir kart istediğim için bunu kesin...
  18. A

Açtığım konu nasıl silinir?

Peki konuyu düzenleyip değiştiririm o zaman. Teşekkürler bilgi için
  19. A

Açtığım konu nasıl silinir?

Forum açmıştımda konuyu nasıl silebilirim?
Geri