Arama sonuçları: *

1. E

Sistemde Ne Güncellenmeli?

bütçen nedir? Belki sistemi satıp sıfır sistem dizmek te olabilir ancak satmak vakit alabilir.
  2. E

Yardım İkinci El İşlemci Yükseltme Önerisi?

2018 Nisan da 2700x incelemeleri var.B enim BİOS 2018 temmuz sürümü sanırım uyumlu olabilir.
  3. E

Linktek Linkteki anlattığınızı anlamadım.
  4. E

Açıkçası şuan tekrardan Anakart+İşlemci masrafı yapmak istemiyorum nereden kurtarırsam kardır diye düşünüyorum ve bence r5 1400 sonrası 2700x ilaç gibi gelir bana :) İnternette bios update gerekmeden 2xxx takabildiğim bi kaç yabancı forum gördüm eğer öyleyse ikinci el 2700x alırım 2000 tl civarı...
  5. E

Takabiliyor muyum asıl sorunum bu?
  6. E

Anakart tam model G11DF üstünde böyle yazıyor anakartın sanırım entegre mi ne deniyor. Asusun hazır kasalarda kullandığı B350 chipsete sahip bir anakart modeliymiş.
  7. E

5xxx serisi için bios update yapmam lazım diye biliyordum 2018 den bu yana daha yeni bir bios gelmemiş anakartıma 1738886116 5xxx serisi için bios update yapmam lazım diye biliyordum 2018 den bu yana
  8. E

İşlemciyi alıp direk takıp kullabilirim yani?
  9. E

Selamlar AMD Ryzen 5 1400 işlemci ve Asus G11DF anakart'a sahibim BİOS sürümüm:0903; Bilgisayarı yıllar önce Vatan Bilgisayardan almıştım: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-g11df-tr003t-ryzen-5-1400-3-2-ghz-8-gb-1tb-3-gb-nvidia-gtx1060-win10.html Araştırmalarıma göre anakartım B350 chipsete...
Top Bottom