Arama sonuçları: *

1. T

Kardeş Eli Derneği Güvenilir mi?

Form doldurdum yarın arayacaklar beni, yakın bir aile dostumuzda geçen sene bu derneği kullanarak bağışda bulunmuşlar süreç başından sonuna kanıtlarla detaylarla whatsappdan video, fotoğraflarla süreci tamamlıyorlarmış yarın bakacağım.
  2. T

Kardeş Eli Derneği Güvenilir mi?

Selam arkadaşlar, Malum üç aylar başladı, ben de bu dönemde bir yerlere bağış yapmayı düşünüyorum. Özellikle yetim destekleri ve insani yardım faaliyetlerine öncelik veren kuruluşlara yönelmeye çalışıyorum. Bir süredir Kardeş Eli Derneği’ni araştırıyorum, Kardeş Eli Derneği'nin güvenilir mi...
  3. T

2025 Fitre Bedeli Açıklanmış

Bir müslüman olarak, şartları taşıdığım için inşAllah evet.
  4. T

2025 Fitre Bedeli Açıklanmış

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi. Fitre verecek arkadaşlarınkini şimdiden Allah kabul etsin. Kaynak ...
  5. T

🔥İndirim Ocean Plus Omega 3 100 Kapsül 597TL

Solgar tokatlar.
  6. T

1.5 milyon araba önerisi

Aileni 1.3 e felan ikna edebilirsende 1.0 tce techno espirit alphine clio öneriririm.
  7. T

Ekran kartı önerisii

4060 - 4070 mevcut bütçene uygun olarak alabilirsin
  8. T

MSI MAG CORELIQUID I360 WHITE 360 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu Nasıldır?

MAG CORELIQUID I360 WHITE, 360 mm radyatörüyle 7600X3D gibi güçlü bir işlemciyi serin tutmada oldukça yeterli olur. MSI’ın sıvı soğutması ile gürültüsüde az olur muhtemelen..
  9. T

Ps5 için ses kartı önerin lütfen

Passing ses kartı almanı öneririrm hb gibi platformlarda yurtdışından geliyor ama kalitelidir
Top Bottom