Arama sonuçları: *

• Users: MEK58
  • Order by date
  1. M

Yardım EA FC 26 KOL GÖRMÜYOR

İndirimden aldım fc 26 oynayamıyorum epic games üzerinden almıştım fc 26 yı
  2. M

Yardım EA FC 26 KOL GÖRMÜYOR

3. M

Öneri SteelSeries Arctis Nova 5 vs Anker SoundCore Space Q45

dostum ne yaptın aldın mı herhangi birini
  4. M

Öneri Hyperx Cloud Iıı S vs SteelSeries Arctis Nova 5

iki model arasında kaldım 400tl fiyat farkı var önceliğim mikrofonun iyi olması ya da bu fiyata başka tavsiyeniz var mı bir de daha fiyatları düşer mi beklemeli miyim
  5. M

Yardım Laptop cpu fan kırıldı

Bende Acer AN517-41 (Ryzen 7 5800H, RTX 3060, 17.3 inç) model laptop var. İşlemci fanı yaklaşık 3 senedir sorunluydu. Geçen hafta termal macun bakımını yaptım ama fanı söküp takarken elimden düşürüp kırdım. Yeni bir fan aldım fakat maalesef çalışmadı. Şimdi sorum şu: Bu modele uygun CPU fanını...
  6. M

Yardım AGON 27" AG275QXN/EU 165Hz 143 hz

tyb c to display alsam çalışır o zaman 1758020368 https://amzn.eu/d/etNHuTu https://amzn.eu/d/7qNwA9f hangisi daha mantıklı mesela
  7. M

Hocam otomatik mediumda geldi ayar ama daha önceki aoc manitör hdmi da 180 hz alıyordum birde laptopda dp girişi yok
  8. M

bu monitör 165hz olarak satılıyor ama 143 hz den yukarısı yok
  9. M

10. M

Monitör tavsiye çoğunlukla oyun arada kurgu için

Selam talihsiz bir mönitör alıcısı olarak yeni bir tane almam lazım fifa arada valo ve hikayeli oyunları 2-3 günde bitirme gibi bir huyum var ekstra olarak grafik tasarım ve kurguda yapıyorum bunlardan yola çıkaraktan...
  11. M

Çözüldü✓ 3 günlük manitörde ölü piksel var

Yok hocam guruptan biri paneli belli olmayan marka almak yerine verip aoc almamı tavsiye etti bende dinledim ikisini aynı anda da kullandım 2 gün aoc daha mantıklı geldi ve gamebooster iade ettim şimdi AGON 27" AG275QXN düşünüyorum fiyatı makul geldi ama va panel hiç kullanmadım fifa valo rdr...
  12. M

Teşekkür ederim iade talebi oluşturacağım
  13. M

daha önce GameBooster GB-2716FF PLUS 27 da iade ettim hatta bugün iade ettim sıkıntı olmaz ise hemen iade talebi açayım
  14. M

iade ederken arızalı dersem tutanak vs çok uğraştırırlar mı kolay iade talebi mi oluşturayım
  15. M

hepsi burada üzerinden AOC AOC 27G42E 27 aldım 04.09.2025 de teslim edildi sizce iade ederken ne demeliyim çünkü arızalı dersem iade süresi yorar mı ?
  16. M

❌İndirim Bitti! ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms Monitör 4299TL

Arşivdekilerin tavsiyesi üzerine AOC 27G42E 27 modelini aldım. Daha önce kullandığım Gamebooster’ı iade etmeden önce ikisini yan yana kullanma fırsatım oldu. Renk konusunda AOC’nin çok daha tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Gamebooster’da özellikle siyahlarda bir beyazlama, neredeyse yansıma...
  17. M

Öneri GameBooster GB-2716FF vs AOC: Hangisi Daha İyi?

hocam gamebosster aldım kullanıyorum o zaman iade edip bunu almak daha mantıklı olur sizin deyiminizle 1756764367 14 gün cayma hakkı süreniz 15 Eylül tarihine kadar geçerlidir. böyle dediği için yeni monitör gelince iade talebi açsam sıkıntı olurmu
  18. M

Öneri GameBooster GB-2716FF vs AOC: Hangisi Daha İyi?

gamebooster geldi herhangi bir sorunu yok ama renk gamotu vs çok övülmüş ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok ama gamebooster pivot olması çok hoşuma gitti eğer değer derseniz iade edebilirim laptopa 2.ekran hatta ana ekran olarak kullanmayı düşünüyorum 2k olana da baktım aoc ama 3060 ve...
Geri