3 3.5bin lira arası 23-24inc monitor arıyorum internet de pek bulamadım
4 5bin arası 6ay peşin fiyatına taksitle de alabilirim
5-6.5 bin arası 27inc için de bütçe çıkabilirim hz en az 180istiyorum 1920x1080 yeterli olacak
Daha bilgisayarımda Windowsu bile kurmadım sabah termal macun ve fanı taktım fan sıfır geldi arkasında galiba macun varmıs bilmiyodum ben de surdum takarken baya bi cıkarıp taktım fanın da 2vidasını takamadım suan biosu girince cpu 88e cıkıyo napmam lazım
https://ty.gl/gz7jn3kgv83db
İşlemcim için bunu almayı dusunuyorum 700lira butcem var alınır mı bide kasaya takarken sorun olur mu kucuk gelme buyuk gelme kasa fotosuna atabilirim
dediğin gibi jak da temazssızlık varmış içinde gelen bi kablo var 2jack kablosunu oraya takıp onun ucuna kulaklık olarak takmam gerekiyomuş düzeldi teşşekkürler
kulaklık daha yeni elime geçti sağ kulaktan ses gelmiyo denecek kadar az ses geliyo kulaklıgı sağ sol testine sokunca sağdan gelmiyo soldan geliyo ses bozuk mu
Satıcı toplu sekildr 2.el satıyo 5ay olmuş alalı daha yanına daha fan güç kaynağı ekran kartı ssd alcam butcem zaten toplam 10k falan
1756229438
10k butce yanına ssd fan ekran kartı alcam bunların yanına sıfır alırsam 1700lira fazla tutuyo
Anladım hocam suan 3.sistemi anlastım satıcıyla ama ufak bi araştırma yapınca kendim 0alınca 1700lira fazla veriyorum o para dan ssd fan güc kaynagı için yetiıyo deger mi oyle bi fiyat için
5aylık bi urun suam karar verdiğim 3.sistem suan kendim toplasam cok daha pahalı olur butcem cok kısıtlı aradaki farkla suan alcak olsugım guc kaynagı ssd fan falan alabiliyorum