Arama sonuçları: *

1. M

Uygun fiyatlı güzel monitor

markası fazla bilnidik değil ölü piksel falan olur mu sorun çıkar mı 1765576122 rx6600xt var bende desteklemez ki
  2. M

Uygun fiyatlı güzel monitor

3 3.5bin lira arası 23-24inc monitor arıyorum internet de pek bulamadım 4 5bin arası 6ay peşin fiyatına taksitle de alabilirim 5-6.5 bin arası 27inc için de bütçe çıkabilirim hz en az 180istiyorum 1920x1080 yeterli olacak
  3. M

Gigabayt 8ı915p-g buna kac gb ram olur

Bu anakart bulunan bi sistem var elimde buna em fazla ne kadar ram takılır kendi sitesinde ddr1 cıkıyo ram slotların yanında DDR 1 2 3 4 yazıyo
  4. M

3bin liraya gecmicek sistem onerisi

Anakart ram işlemci windows kurmak için olursa bide ssdli bi sistem arıyorum fiyatı 2.5falan olması lazım sizce hangi parçaları kullanmalıyım
  5. M

2.el aldığım ekran kartının ısı degerleri normal mi

https://files.fm/u/hep88a332g Kullandıgım monitörun boyutu 1440x900 furmarkda da onu kullandım 25dk boyunca boyleydi iyi mi sizce
  6. M

Yeni bi bilgisayar aldımcpu 88dereceye cıkıyo

Hocam jelatin dediğimiz sey neresinde hiç bi yerinde yokta
  7. M

Jelatini hiç bakmadım macunla beraber onu da kontrol edicem öbür bilgisayarda 28derece olan sey 88cıkıyo orda teşekkürler
  8. M

Daha bios kısmında 88e çıkıyor bu yuke binince nolcak
  9. M

İşlemci r5 5600 fan da stok fan
  10. M

Sorun bunlardan kaynaklı mı diye soruyorum fan o sekilde takmam sorun olur mu
  11. M

Daha bilgisayarımda Windowsu bile kurmadım sabah termal macun ve fanı taktım fan sıfır geldi arkasında galiba macun varmıs bilmiyodum ben de surdum takarken baya bi cıkarıp taktım fanın da 2vidasını takamadım suan biosu girince cpu 88e cıkıyo napmam lazım
  12. M

Gaman f2 rainbow 4bakır borulu cift fanlı kule tipi sogutucu alınır mı

R5 5600 gurultu eski bilgisayar sistemleri gibi olmıcaksa olur yani cok bas agrıtmazssa
  13. M

Gaman f2 rainbow 4bakır borulu cift fanlı kule tipi sogutucu alınır mı

https://ty.gl/gz7jn3kgv83db İşlemcim için bunu almayı dusunuyorum 700lira butcem var alınır mı bide kasaya takarken sorun olur mu kucuk gelme buyuk gelme kasa fotosuna atabilirim
  14. M

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2040D kulaklık aldım ses gelmiyo

dediğin gibi jak da temazssızlık varmış içinde gelen bi kablo var 2jack kablosunu oraya takıp onun ucuna kulaklık olarak takmam gerekiyomuş düzeldi teşşekkürler
  15. M

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2040D kulaklık aldım ses gelmiyo

kulaklık daha yeni elime geçti sağ kulaktan ses gelmiyo denecek kadar az ses geliyo kulaklıgı sağ sol testine sokunca sağdan gelmiyo soldan geliyo ses bozuk mu
  16. M

Bilgisayar topladım sizce nasıl 19bine

3000 işlemci 1350 kasa guc kaynagı fan hepsi bi arada ekran kartı 6k tuttu
  17. M

Bilgisayar topladım sizce nasıl 19bine

32gb ram (0) 6fan 650watt bi kasa (2.el) Ryzen 5 5600 (2aylık) Asus b450m-k(0) Lexar lnm610 pro 1tb (0) Rx 6600xt (2) Bunlar hepsi 19k tuttu 0la karısık temizini aldım elimden geldikce
  18. M

Aşşağda bazı ddr4 setler yazdım bunlardan hangisini almalıyım

Satıcı toplu sekildr 2.el satıyo 5ay olmuş alalı daha yanına daha fan güç kaynağı ekran kartı ssd alcam butcem zaten toplam 10k falan 1756229438 10k butce yanına ssd fan ekran kartı alcam bunların yanına sıfır alırsam 1700lira fazla tutuyo
  19. M

Anladım hocam suan 3.sistemi anlastım satıcıyla ama ufak bi araştırma yapınca kendim 0alınca 1700lira fazla veriyorum o para dan ssd fan güc kaynagı için yetiıyo deger mi oyle bi fiyat için
  20. M

5aylık bi urun suam karar verdiğim 3.sistem suan kendim toplasam cok daha pahalı olur butcem cok kısıtlı aradaki farkla suan alcak olsugım guc kaynagı ssd fan falan alabiliyorum
Geri