Kablolu ses performansı kablosuzdan daha iyi ben de kablolusunu kullanıyorum kasım ayında 5000 tl gibi rakama aldım genel kullanım olarak çok memnunum kablosuz takıntın yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Normal şartlarda iyi kartların stokları bir günde tükendi hep bu kart akakçeye göre 22sinde listelenmiş bu fiyattan ve hala tükenmemiş müthiş fiyat ve en tepe modelse diğer kartlar gibi yok satması gerekmez miydi insan kıllanıyor açıkçası.
hepsiburada 39 binden Sattı nitro+ ı ve stok bitti 1 gün sürmedi sence yeni gelen stoğu 30 dan satması olası mı ? Şu an stok gelsin 36dan bile koysa 1 güne bitecek. Yakın zamanda fiyat düşmesi beklememek gerek ha ne olur 3-5 ürünlük kampanyalar olur kapanın elinde kalır o başka.
9070 xt ler 40k ya dayanmışken 5070 alınır hatta 46-47 bine 5070 ti çok daha mantıklı bile olur. 9070 xt güzel kart ama 40 bin tlyi hak etmiyor sadece oyun amaçlı üretilmiş bir kart 40lı fiyatlara 5070 ti almak çok daha mantıklı bir karar olur.
Bu 5499 tl ye geçen kasımda almıştım indirimle bence şu anki fiyatı da baya iyi kulaklıktan çok memnunum o yanında gelen DAC zaten sesi efsane hale getiriyor programından doğru ayarları yaparsanız mikrofonu da çok başarılı.