Arama sonuçları: *

1. E

Lütfen akıl verin yardımınıza ihtiyacım var

Durum vahim ama intihar edecek kadarda değildir herhalde niye öyle dedinki :( 1740781331 Tamamdır hocam gelişmeleri eklerim ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum duvarada toslayabilirim
  2. E

Yaptığım eşekliğin farkındayım ama kız tersler muhtemelen ya da reddeder ,yani aynısı bana yapılsaydı ben öyle yapardım elden başka bir şeyde gelmiyo sanırım deniycem
  3. E

Merhabalar beyler bayanlar, flört ettiğim bir hanımefendi vardı kız bana bir süre sonra açıldı ama ben kızı reddettim ve sonra bir daha hiç konuşmadık ama instagramda takipleşiyorduk. Şimdi işler değişti biraz ve şu an ben ondan hoşlanıyorum gibi durmadan aklıma geliyor ,merak ettiğim için hala...
  4. E

Hepsiburada Faturada TC numarası yok

Müşteri hizmetlendeki hanımefendi öyle dedi bende anlamadım başından atmak için öyle dedi muhtemelen
  5. E

Hepsiburada Faturada TC numarası yok

Aynısı benimde başıma geldi. Müşteri hizmetlerine faturama tc kimlik numaramı eklemeleri için yazdım sonra beni telefondan arayarak iletişime geçtiler ve "bireysel faturaya tc kimlik numaranızı ekleyemeyiz" diyerek işin içinden çıkmaya çalıştılar . Bir çözüm yolu bulabıldiniz mi bu konu hakkında
  6. E

Sevgililer günü yardımm

Arkadaşın da dediği gibi lego çiçeklerden alabilirsin birlikte yaparsınız . Ayrıca içeriden bilgi verecek olursam kızlar bu lego çiçeklere bayılır :) (kız arkadaşıma almıştım ordan biliyorum)
  7. E

Attack on Titan Erenin odunluğu

sonunu öğrensen kafayı yersin hocam :')
Geri