Arama sonuçları: *

1. R

Üst Kattan İnternet Çekme Yöntemlerii internet bağlantısı için çözüm

Ama aşşağiki katta 1 veya bazen 2 dış internet çekiyor sorun olurmu Ben merdivenlerden çekerim herkalde
  2. R

İlk Oyun Bilgisayarım İçin Yardım ve 25 k 50 k

Anladım yani üst kattan kablo çekiyim yani ikinci sinyal güçlendirici almaya gerek var mı aşşağıki katta internet 1 diş bazen 2 diş çekiyor wifi
  3. R

Oyun için hangisi tercih edersin ASUS TUF Gaming VG279Q3A 27″ 1ms 180Hz FreeSync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8″ 1ms 180Hz FreeSync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör İkisinden birini alacağım muhtemel Ama dediğim gibi benim modemin üst katta ben 2. Bir...
  4. R

Üst Kattan İnternet Çekme Yöntemlerii internet bağlantısı için çözüm

Peki arkadaşlar benim modemin üst katta ben 2. Bir sinyal arttırıcı mi almam gerekiyor yoksa kablo ilemi bağlamam gerekiyor interneti
  5. R

Peki arkadaşlar benim modemin üst katta ben 2. Bir sinyal arttırıcı mi almam gerekiyor yoksa kablo ilemi bağlamam gerekiyor interneti
  6. R

Yani windows 11 pro esd yerine oem yeterli mi Bilgisayarı değiştirince gidiyormuş ondan soruyorum pek fazla bilgim yok kusura bakmayin 1739010945 Tmm anladım
  7. R

Yazılım atılı mı geliyor ince hesapta windows 11 pro esd 7000 tl
  8. R

Peki Yazılım nasıl yapacağım ve monitör öneririmisin
  9. R

Saolun kime sorduysam gerekli dedi O ev yerine ESD alındı ESD bilgisayar değiştirirken gitmiyormuş yerine yeni bilgisayar aldığınızda da kullanabiliyormuşuz o yüzden alın dediler Benim bu konuda bir çok fikrim yok Peki USB'ye yüklediğimde Windows 11 Pro ESD mi gelir yoksa OEM mi gelir ben mi...
  10. R

Saolun bende yeni başladım masaüstü bilgisayar alacağım tamamen oyun için bazen de gündelik işler için ama karar veremedim butçem aslında 25k ile 40 k arasında ama ben birdaha bilgisayarı yükseltmemek için En azından bir 3-4 yıl o yüzden 40-45-50 bin TL diziyorum am5 yani
  11. R

Ekran kartı hariç Uyumlu mu peki darboğaz olurmu
  12. R

Oyunlara yeni başlayacağım hep fps hem hikaye oyunları oynayacağım işlemcinin gücüne baktığım zaman 7600 8400f yi geçiyor performans olarak ne yapacağımı bilmiyorum
  13. R

Masaüstü bilgisayar hazır sistem alacağım ama istediğim gibisi yok bende hazır sistemin üzerinde oynama yapıyorum ortalama 30.000 tl var ama bu sistem iyiyse bunuda alabilirim veya önerebilir misiniz? 35 bine veya 40 bi TL'ye ekran kartı işlemci anakarta ram a özellikle bakabilirmisiniz Ilk...
Top Bottom