Arama sonuçları: *

• Users: KIRKY
  • Order by date
  1. K

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

Vatanda ölü piksel testi yapıyorlar diyen arkadaşların parası gerçekten çok bol sanırım çünkü Vatan daki kontrol çok üstünkörü bir olay ve her ürüne devasa bir fiyat farkı koyuyor ve kapıdan dışarı çıktığınız an o ürün için artık geri dönüşünüz kapanmış oluyor. Örnek vermek gerekirse benim almak...
  2. K

HB ve Amazon harici satıcılar seni çoğunlukla servise rapor alman için yönlendiriyor ve benim başıma böyle bir şey gelmesini hayatta istemem. Yepyeni aldığım ürünü ertesi gün servisine göndermek kadar mantıksız ne olabilir. Ki Asus ya da MSI zaten 2 tane falan ölü piksel için benim kapımı çalma...
  3. K

Valla bu gidişle senin dediğin gibi VA lara bakabilirim. Ama onların da işte görüş açısı renk kaybı aşırı fazla oluyor. IPS lerde de herkesce benimsenmiş ve artık kabul görmüş ışık süzmesi ve siyahların gri gözükmesi artık millet tarafından sorun bile olmaktan çıkmış gibi ve kabul etmiş herkes...
  4. K

msı g274qpf e2 güzel evet ama sorunsuz ürünün elimize ulaşması mucizeden öte bişey. tekrar Amazon stoklarına girdiğinde yine şans verirmiyim bilemiyorum. Bu arada Amazon da öyle sütten çıkmış ak kaşık değil bunu anladım. Çünkü ilk aldığım g272 modelinde de sıfır kutu ve güvenlik bandı...
  5. K

272 den sonra ikinci sefer aldığım g274qpf i alıp iade ettiğim için o modele nedense artık soğudum, zaten aralarında fark da yok 100 nitten başka ve sanırım MSI ın bu modellerinin panelleri kronik. Hele ki ölü pikseller havada uçuşuyor. Ben dediğim gibi Alienware AW2724DM modelini beklicem...
  6. K

Konunun tamamını okudum ve cevap yazabilmek adına üye olup giriş yaptım. Öncelikle aynı dertten muzdarip biri olduğumu belirteyim. Monitörüm bozulduğu için 2k 27 inch monitör arayışına girdim ve 1 aydır bu işle uğraşıyorum resmen. Konudaki 2 monitörü de satıcı ve gönderici Amazon üzerinden satın...
Top Bottom