Arama sonuçları: *

1. A

Arkadaşlar sistem sizce nasıl ? Alınır mı?

1739112576 AMD Ryzen 9 7900x 4.70 Ghz 12 Çekirdek 76MB Önbellek
  2. A

Arkadaşlar sistem sizce nasıl ? Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar sadece oyun için bir sistem kurmayı düşünüyorum Valorant ta tahmini olarak kaç fps alırım ? ve sizce sistem güzel mi ?
  3. A

Bu sistem sizce alınır mı ?

Pek sistemlerden anlamıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi Aktif olarak Valorant ve FiveM oynuyorum fps sorunu yaşamak istemiyorum. Sadece oyun için kullanacağım 1739043980 :D Hocam Monitör dahil 55-60k ya kadar çıkabilirim. Nvidia Ekran kartım ve AMD işlemcim olsun istiyorum. Monitör...
  4. A

İtopya dan bir arkadaşım topladı f/p açısından ve darboğaz durumu yaşamamak için sizinde görüşlerinizi öğrenmek isterim.
  5. A

Arkadaşlar merhaba sizce bu sistem nasıl ? Sistem linki Alınır mı ?
  6. A

45-50k Aralığında sistem önerisi

Güzel önerilerinizi bekliyorum...
  7. A

monitör dahil arkadaşlar valorant ta yüksek hz ve akıcılık için güzel bir monitörde olsun istiyorum 1739031932 Sadece Monitör, Kasa arkadaşlar marka olarak rtx ekran kartı ve işlemci olarak amd istiyorum oyun açısından.
  8. A

Merhaba arkadaşlar 45-50k fiyat aralığında Oyun için sistem toplamayı düşünüyorum. Aktif olarak oynadığım oyunlar Valorant ve Fivem oynuyorum. Oyunlarda akıcılık ve fps sorunu yaşayamayacağım bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
Geri