Arama sonuçları: *

1. E

PC kendi kendine reset atıyor

Ne zaman yapacağı belli olmuyor sistem açılınca ilk 5 dakikada yaptığıda oluyor hiç yapmadığıda olmuyor 1740681586 Teknik servise gönderirsem 2 3 hafta beklemek istemiyorum küçük bir sorunsa kendim halledeyim diye düşünüyorum
  2. E

PC kendi kendine reset atıyor

Merhabalar sistemi itopyadan yeni satın aldım 2 hafta oldu sistem oyundayken veya masaüstünde iken kendi kendine reset atıyor kasanın ışıklar ve fanlar durmuyor ekran gidiyor çalışan uygulamalar kapanıyor ve tekrar sistem açılıyor işlemci ekran kartı power testi yaptım bir sorun yok (occt ile...
  3. E

Ryzen 5 5600 RX 6600 sistem kendi kendine reset atıyor

Merhaba arkadaşlar müşteri hizmetlerini itopyayı aradım bugün ekran kartı ve Rami sök tak yapmamı istediler fakat söküp takınca ekranda no Signal yazısı almaya başladım neden olabilir sizce bilgisi olan varmı
  4. E

Ryzen 5 5600 RX 6600 sistem kendi kendine reset atıyor

Merhaba arkadaşlar PC'yi alalı 1 hafta olmadı daha fakat kendi kendine fanlar durmuyor ekran gidiyor ve çalışan uygulamalar gidip kapanıp açılıyor. Kısaca reset atıyor internette biraz araştırdım Windows ayarları ile oynadım fakat düzelmedi garantiye gönderip 1 hafta 2 hafta beklemek istemiyorum...
  5. E

Bu klavye alınır mı?

Geely g61 hoşuma gitti hocalarım
  6. E

Bu klavye alınır mı?

1k Max hocam
  7. E

Bu klavye alınır mı?

Merhaba beyaz ve %60 tarzı küçük klavye almak istiyorum bir tane buldum hoşuma gitti sizce nasıl veya daha iyisi varmıdır bütçe Max 1k https://ty.gl/5wf4wj2ljvhhk
  8. E

Lisede hayatta çok yalnızım

Bende senin gibiyim arkadaşım yok instam yok buluşacağım arkadaşım yok umarım ilerde düzeltebiliriz 😐
  9. E

17000 tl hazır sistem önerisi

Ben şu şekil özelleştirdim sistemi sipariş verdim gelmesini bekliyorum
  10. E

Yardım İtopya kargo ücreti iadesi

Tamamdır hocam teşekkürler hepinize
  11. E

Yardım İtopya kargo ücreti iadesi

Merhaba arkadaşlar İtopya'dan bir sistem aldım ama şu an iptal etmek istiyorum sipariş durumunu görsele ekledim sorum şu benden ödeme yaparken kargo ücreti alındı fakat kargoya henüz verilmedi iptal etsem kargo ücretide iade oluyor mu?
  12. E

Yardım BEYAZ PSU LAZIM BULAMADIM YARDIM

Hocam kasalardan morpheus olanda fazla gözükmüyor gibi eğer gözükür ise dediğim şeyi yapabilirsin garantilik bir sıkıntı olursa umarım olmaz söker gönderirsin
  13. E

Hocam kasanızda çokmu görünüyor psu
  14. E

Alıp boya veya üstüne boynabilir katman yapıştır boya beyaza öyle kullan garanti dışı kalmamış olur biraz araştır boyamak için sprey ile boya ısıya dayanıklı boyalardan
  15. E

Rx6600 ryzen 5 5600 nasıldır?

Hocam aldım bile ayrıca monitör 1k indirimde olduğu için aldım sağolun 1739185672 Hocam siparişi iptal etmek istemiyorum psu çokmu kötü yani şuanda
  16. E

Psu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim 1739183058 Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam...
  17. E

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

PC gelince yaparım hocam fakat telefondan 5 ve 2.4 GHz aynı hızı veriyor
  18. E

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

TT internet kullanıcısının 50mgbs paketim var fakat speedtest te 5 6 MB görüyorum telefondan bu paketi alsam hızımda değişiklik olurmu VDSL modem kullanıyorum
  19. E

Aldım hocam artık iptal etsem para geliyormu bilmiyorum
  20. E

Hocam 2.el satın almak istemiyorum
Geri