Arama sonuçları: *

1. S

X870 Anakart m2 sorunu

Hocam aynı anakarttan almıştım sistem sürekli donuyodu res atmadan düzelmiyodu.Cpu sıcaklığı boştayken bianda 80-85 lere çıkıyodu , anakartı iade ettim x870e carbon aldım bidaha sorun yaşamadım.Bu modelin genelinde sorun var galiba .
  2. S

Çözüldü✓ PC Kurulumu Sonrası Açılmıyor

anakartın en alt sağ tarafında girişleri var power led+ en sol , yanına power led - onun yanına da power sw yi tak
  3. S

bu kabloları anakarta takman lazım 1741350440 evet bu kabloları takman lazım
  4. S

Önce ön panel kablolarını kontrol et bence
  5. S

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 29.970 tl

Tasarımı gerçekten çok iyi , arada bırakıyor insanı
  6. S

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 29.970 tl

9070 xt pulse ve nitro arasında 6 k fark var , sizde aradaki farka değermi ?
  7. S

Çözüldü✓ Oyunlarda Alt + Tab Sonrası Donma

Anakartı değiştirdim sorun çözüldü .
  8. S

3 Farklı Marka X870E Anakart Arasında Kaldım Yardım

Sürekli donmalar oluyordu , sıvı soğutma bianda devre dışı kalıyordu , cpu sıcaklığı anlık çok yükseliyordu , iade edip carbon aldım , şuan için memnunum hiçbir sorun yok.
  9. S

Çözüldü✓ Hepsiburada anakart iade

Aynen öyle , başka firmadan alsaydım büyük ihtimal iade almayacaklardı ve problemli ürünü kullanmak zorunda kalacaktım veya sıfır ürün tamir görecekti.
  10. S

İade onaylandı.
  11. S

Rodajdaki motoru 10 bin devirde sürmek

Kardeşim motora hiçbişey olmaz için rahat olsun.Her viteste sür rodajın düzgün olsun.Kendini de gasp ettirme .
  12. S

İyi iftarlar 1740840314 Stabil çalışmıyor hocam , herşeyi denedim ama sürekli bir sorun yaşadım , o yüzden iade etmek istedim.Servis tamir vs uğraşmak istemedim.Ayrıca kutu içerik her şey tam.
  13. S

Aynen öyle yapıcam.İnşallah iş oralara gelmeden hallolur
  14. S

Konu açın derken ? Tam anlamadım
  15. S

Herkese selam , Hepsiburadadan anakart aldım , ürünü kullandıktan sonra memnun kalmadım ve 14.gün iade ettim , şuan talebim değerlendiriliyor. Sizce iade onaylanırmı ? Talebimi direkt cayma hakkı olarak belirttim. Hepsiburada premium üyesiyim .
  16. S

RX 9070 ve 9070 XT fiyat tahmini?

Maalesef fırsatçılar yüzünden olması gereken fiyatları göremiyoruz.Ama amd için büyük fırsat şuan , Nvidia patlamışken.Fiyatları uygun tutabilirse ciddi adetlerde satış yapar
  17. S

Elimde yok hocam bende bekliyorum , iyi ki sipariş vermedim o zaman . Bir de iyi fiyattan çıkarsa süper olur
  18. S

Güncellemeyle 7900xtx e gelmezmi peki 1740838177 Açıkçası bende bu yüzden 9070xt Düşünüyorum
  19. S

Peki 7900xtx mi yoksa 9070xt mi almak mantıklı ?
  20. S

3 Farklı Marka X870E Anakart Arasında Kaldım Yardım

Hocam kasa ve soğutma bendede aynıları var .msi X870 gaming wifi anakart almıştım ama bugün iade ettim sürekli bir sorun yaşıyorum.O yüzden yeni anakart bakıyorum.Sistemi kurup kullandığında anakart ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .
Geri