Hocam aynı anakarttan almıştım sistem sürekli donuyodu res atmadan düzelmiyodu.Cpu sıcaklığı boştayken bianda 80-85 lere çıkıyodu , anakartı iade ettim x870e carbon aldım bidaha sorun yaşamadım.Bu modelin genelinde sorun var galiba .
Sürekli donmalar oluyordu , sıvı soğutma bianda devre dışı kalıyordu , cpu sıcaklığı anlık çok yükseliyordu , iade edip carbon aldım , şuan için memnunum hiçbir sorun yok.
Aynen öyle , başka firmadan alsaydım büyük ihtimal iade almayacaklardı ve problemli ürünü kullanmak zorunda kalacaktım veya sıfır ürün tamir görecekti.
İyi iftarlar
1740840314
Stabil çalışmıyor hocam , herşeyi denedim ama sürekli bir sorun yaşadım , o yüzden iade etmek istedim.Servis tamir vs uğraşmak istemedim.Ayrıca kutu içerik her şey tam.
Maalesef fırsatçılar yüzünden olması gereken fiyatları göremiyoruz.Ama amd için büyük fırsat şuan , Nvidia patlamışken.Fiyatları uygun tutabilirse ciddi adetlerde satış yapar
Hocam kasa ve soğutma bendede aynıları var .msi X870 gaming wifi anakart almıştım ama bugün iade ettim sürekli bir sorun yaşıyorum.O yüzden yeni anakart bakıyorum.Sistemi kurup kullandığında anakart ile ilgili bilgi verirsen sevinirim .