Hocam kimse niye yazdığımı okumuyor kamera yüzünden böyle çıkıyor telefon eski diye belki benim sorduğum alt kısımda iki adet küçük yuvarlak beyaz ışıktı onun dışında hiçbir şey gözükmüyor
Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şey var.
Arkadaşlar 1 sene için idarelik am4 anakart lazım. 1 adet ARGB girişi olması şart ondan başka bir beklentim yok boyutu ve ram slotu vs. önemli değil idarelik kullanıcağım ucuz bir şey lazım bir öneriniz varmı.
Ryzen 5 5600 şuanlık sonrasında am5 işlemciye geçeceğimde kullanabileceğim bir kule tipi soğutucu arıyorum ama tek sorunum argb ramlerimi kapatmayacak şekilde olması gerekiyor bildiğiniz varsa önerirseniz sevinirim bütçe sorun değil yeterki ramleri kapatmasın.
B550 Anakart alıcam 5700x3d için bitfenix cube 240mm veya thermaltake peerless serisi kule tipi soğutma yeterli olur mu acaba. ram işini hallettim şimdiden 32gb a geçiyorum.
Aslında satmayı düşünmüyorum kendim yavaşca yükseltmeyi seviyorum beğenmediğiniz ryzen 5 5600 işlemcili sistemleri youtuberlar her gün öneriyor maalesef sizin kadar zengin değilim veya gözüm yüksekte değil ddr5 e geçip cl36 ram e bir ton para ödeyeceğime ddr4ten devam edicem parasına değecek bir...
3070 Ti Ekran Kartı Ryzen 5 5600 İşlemci 16 Gb DDR4 Ram A320mk Asus Anakart 500gb m2 ssd nvm e
İşlemciye stok fan kullanıyorum. Kasamda egzoz fan dahil toplam 3 tane fan var bunlar hakkında bir düşünceniz veya öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim yaza doğru ısı sorunu yaşayacağımı düşünüyorum.
Arkadaşlar bu kasanın adını modelini bilen varmı sadece bilgisayar kasası sistemi değil. veya buna benzer kasalar önerir misiniz? kasa fanları böyle lian li replikası olmasını istiyorum mümkünse.