Arama sonuçları: *

• Users: 96e/
  • Order by date
  1. 96e/

1+1 Hoparlör Önerisi

Bu hoparlöre benzeyen bir şey arıyorum öneriniz varmı 1+1 olacak ortadaki büyük olanı istemiyorum..
  2. 96e/

3 Bin Civarı Sıvı Soğutma Önerisi

Tek şartım AM4 ve AM5 uyumlu soketi olması gerisi sizin önerilerinize güveniyorum. 3kyı fazla aşmaz ise sevinirim. Tercihim 360mm ama 240mmde olur..
  3. 96e/

Çözüldü✓ Sıfır Aldığım ips monitördeki bu beyazlıklar nedir?

Hocam kimse niye yazdığımı okumuyor kamera yüzünden böyle çıkıyor telefon eski diye belki benim sorduğum alt kısımda iki adet küçük yuvarlak beyaz ışıktı onun dışında hiçbir şey gözükmüyor
  4. 96e/

Yok yandan bakınca gidiyor gibi oluyor falan hareketlilik var
  5. 96e/

Hocam kameram çok kötü orda gördüğünden sadece altta iki adet beyaz yuvarlak ışık var parlama vs yok birde renk ayarları ile o değiştirilebiliyor
  6. 96e/

Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şey var.
  7. 96e/

AM4 ARGBli anakart önerisi

Arkadaşlar 1 sene için idarelik am4 anakart lazım. 1 adet ARGB girişi olması şart ondan başka bir beklentim yok boyutu ve ram slotu vs. önemli değil idarelik kullanıcağım ucuz bir şey lazım bir öneriniz varmı.
  8. 96e/

F/P 360MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ.

Ryzen 5 7500f ve üstü için fiyat performans sıvı soğutma arıyorum tek şart 360mm olması..
  9. 96e/

Kule Tipi Soğutucu önerir misiniz?. (Açıklamayı Okuyun)

Ryzen 5 5600 şuanlık sonrasında am5 işlemciye geçeceğimde kullanabileceğim bir kule tipi soğutucu arıyorum ama tek sorunum argb ramlerimi kapatmayacak şekilde olması gerekiyor bildiğiniz varsa önerirseniz sevinirim bütçe sorun değil yeterki ramleri kapatmasın.
  10. 96e/

Sistemde hangi parçayı yükseltmeliyim.

B550 Anakart alıcam 5700x3d için bitfenix cube 240mm veya thermaltake peerless serisi kule tipi soğutma yeterli olur mu acaba. ram işini hallettim şimdiden 32gb a geçiyorum.
  11. 96e/

Aslında satmayı düşünmüyorum kendim yavaşca yükseltmeyi seviyorum beğenmediğiniz ryzen 5 5600 işlemcili sistemleri youtuberlar her gün öneriyor maalesef sizin kadar zengin değilim veya gözüm yüksekte değil ddr5 e geçip cl36 ram e bir ton para ödeyeceğime ddr4ten devam edicem parasına değecek bir...
  12. 96e/

Ne kadar eder satsam
  13. 96e/

Hocam niye satıyorum ya bir kere satacak olsam hem bekleyeceğim hemde zarar edicem nerden çıkardın yani ne düşündün merak ediyorum
  14. 96e/

Kablosuz kulaklık öneri

Biraz daha ekleyip VXE V1 alabilirsin
  15. 96e/

3070 Ti Ekran Kartı Ryzen 5 5600 İşlemci 16 Gb DDR4 Ram A320mk Asus Anakart 500gb m2 ssd nvm e İşlemciye stok fan kullanıyorum. Kasamda egzoz fan dahil toplam 3 tane fan var bunlar hakkında bir düşünceniz veya öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim yaza doğru ısı sorunu yaşayacağımı düşünüyorum.
  16. 96e/

Çözüldü✓ Akvaryum Kasa önerir misiniz?

Arkadaşlar bu kasanın adını modelini bilen varmı sadece bilgisayar kasası sistemi değil. veya buna benzer kasalar önerir misiniz? kasa fanları böyle lian li replikası olmasını istiyorum mümkünse.
Geri