Arama sonuçları: *

• Users: oemKa
  • Order by date
  1. O

🔥İndirim PHILIPS EVNIA 24" 180Hz 0.5ms Monitör🔥 ₺4.299,00 🔥

https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278 Konudan bağımsız 2k için nasıl bir fiyat ve monitör? hoşumuza gitti bir arkadaşa alacağız. bu gönderide bakarken denk geldik.
  2. O

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

Düzeltme Yapayım render alınıyor cihazımda. Ama günlerce süren bir render yok max 5 saat oda işin durumuna bağlı. ikiside aklıma yattı. Ancak sadece aklımı karıştıran bir ürün hakkında bilgi bulamadım. Oda; Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah Sebebine gelirsem ben hava soğutucusuna...
  3. O

🔥İndirim PHILIPS EVNIA 24" 180Hz 0.5ms Monitör🔥 ₺4.299,00 🔥

Bu monitörler yurt dışında çok tercih ediliyor. 2k olanı da bu sitede tavsiye edilmişti o modelini unuttum. o indirimde mi peki?
  4. O

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah Son zamanlar bu dikkatimi çekmişti . Buna göre nasıldır peki? Bilginiz var mı
  5. O

onu değiştirdim indirime giren kupon ile nzxt c750 aldım baya uyguna geldi. sorun yaşamadım daha ama akıl akıldan üstündür yetmez mi?
  6. O

Buna yakın bir msi tavsiyen var mı yoksa bu onlardan daha mı iyi? 1739095788 Fiyatı Beklediğimden daha düşük Hatta bunun yanında iyi bir kasa bile alabilirim. Var mıdır güzel bir kasa + bununla kullanabilceğim. Tek şart önde type-c giriş olsun
  7. O

Arkadaşlar merhaba. İşlemciyi aldım Snowman soğutucu ile tabiri yerinde Bu vahşi işlemciyi dizginleyemedim. Anakart X870 tomahawk Tavsiyesi olan varsa özellikle fiyatı bandında en iyi soğtucu (Bu arada bütce 5k) nedir? Diğer konulara baktım herkes kendine göre güzel demiş ama neden güzel...
Top Bottom