Arama sonuçları: *

• Users: K1dot
  • Order by date
  1. K1dot

Nzxt h6 flow a soğutucu önerisi

valla iyi ki almamışım yoksa anakartıma çarpıcaktı
  2. K1dot

Dostlar Kışlık Eldiven Önerir Misiniz? ?

taksit yapınca 7500 e çıkıyor 530 için çok mu?
  3. K1dot

scorpion 530 çok güzelmiş babamla konuşmam lazım benim daha maaşıma 1 ay var bir de taksitte indirim var mı?
  4. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

site kapalı şuanda muhtemelen bitmiştir indirim ekipmanlar nasıl acaba
  5. K1dot

c71 e mi geldi indirim
  6. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

bilmiyorum kırılıyor falan dendiği için almıyorum riske atmaya gerek yok
  7. K1dot

scorpion exo 491 iyi gibi ya acil durumlarda padlerinin iyi olması havalandırmasının iyi olması vs güzel şeyler muhtemelen 491 i alırım
  8. K1dot

şuanda bütçemin yettiği c71 var onu mu öneriyorsunuz kask olarak eldiven ve ceket konusunda yd akrabalarım gel git yapmıyor kasktan sonra tekrar araştırıcam bu konuyu
  9. K1dot

Yapay Zeka ile Proje Geliştirme İçin Araç Seçimi

oyun ve uygulamalarda büyük projelerde ai zorlanabilir diye düşünüyorum yine senin bir yerlerden tutman lazım fakat web tasarımı için deepl gemini chatgpt claude da hepsi düzgün prompt verdiğinde web sitesi tasarlıyor
  10. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

bende rapid 2 var mükemmellik bir şeyini daha görmedim belki giriş seviye bir kask diye böyledir yarım dediğim çene açılabilen demek istedim yanlış anlatmışım kusura bakmayın
  11. K1dot

bir de kaskı varda gelip gitmiyorlar bir almanya da bir de belçika da var
  12. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

ya bilmiyorum yarım olan kask pek güvenli değil diyorlar önden bir kazada mekanizması kırılıyormuş falan gerek yok şimdi 1790015084 ikisini de deneyip alayım scorpionun şu acil durum zımbırtısı çok hoşuma gitti c71 de çok güzel gözüküyor da scorpion alırım muhtemelen
  13. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

@CoNKeR @SRooX @Anarchico kusura bakmayın rahatsız ediyorum :peepokalp: exo 491 ve hjc c71 arasında 1000 lira fark var c71 almaya değer mi?
  14. K1dot

link atma şansınız var mı bir de arkadaşın önerdiği eldiven nasıldır altımdaki motor aman aman bir şey değil 150cc bir motor scooter tarzı fakat 45 ile ilçedeki yollarda kaza yapsam ellerim rendede soyulan havuç gibi soyulur
  15. K1dot

onu da alıcam sırasıyla alıcam her şeyi 1790011451 tamamdır teşekkürler not aldım
  16. K1dot

iki türlüde ederim diye düşünüyorum muhtemelen uzun olursa kıyafetin kollarını üstüne geçiririm
  17. K1dot

valla bilmiyorum motomax da 7500 falan
  18. K1dot

abilerim geçenlerde kask için konu açmıştım kaskı kesinleştirdim scorpion exo 491 alıcam bunun yanına eldiven gerekiyor havalar soğuyacak evden işe veya evden okula gidiyorum otobana çıkmıyorum beni hem kazalardan hem de soğuktan koruyacak güzel bir eldiven lazım 3000 liraya kadar çıkarım...
  19. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

okula git gel pazara git gel staj yerine git gel nereye gidecek olsam da o kaskı takıcam zaten evde süs eşyası niyetine almayacam kaskı dediğiniz gece olayı için de siyah vizör almicam şuanlık 491 iyi gibi c71 nasıldır
  20. K1dot

Hangi Kask Daha Mantıklı

beyaz rengi çok çok hoşuma gitti de stoklarda yok artık siyaha kaldık
Geri