Arama sonuçları: *

• Users: K1dot
  • Order by date
  1. K1dot

❌İDDİA: NVIDIA, RTX 50 SUPER SERİSİNİ SÜRESİZ ERTELEYEBİLİR

haber linkini atabilirmisin
  2. K1dot

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

yarın fotoğraf atarım size RGB kapalı bir şekilde atarım RGB ler patlamış hep
  3. K1dot

b650-p ydı sanırsam bu kullanılan anakart
  4. K1dot

görüntünün içine ediyor ve bu çoğu anakart ile mümkün değil sırf arctic için anakart mı aramak gerekiyor
  5. K1dot

benim kasayı alma amacım hem dediğiniz gibi sade olması görüntü açısından ve hava sirkülasyonunun da iyi olması soğutucu konusunda öneri istediğimde sürekli arctic falan geldiği için zor olmuştu lt720 coreliquod a13 lian LI Galahad II h150i elite capellix xt gibi soğutuculara bakabilirsiniz
  6. K1dot

125cc motorla 800km yol yapılır mı

110 luk motorlarla yapanlar vardı sizde yaparsınız
  7. K1dot

Çok Acil Ram Voltajı nerde

xmp ye geçerseniz 3200mhz de çalışıcak bu da 1.35V demek standart kullanıcak iseniz 1.2V olacak
  8. K1dot

hemen alınmayacak ise h9 flow large a bakabilirsiniz fiyatı düşebilir onun haricinde ben de bu üçlü arasından h6 flow u tercih ettim tabi benim kasam beyaz RGB lerde beyaz olunca çok güzel duruyor onun haricinde kasa havalandırmasıda çok iyi sevmediğim yönü ise 1. si arka kısım kablolama için...
  9. K1dot

Arctic Liquid Freezer II 360 Sığan "Akvaryum" Kasa Önerisi (Kalın Radyatör!)

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-nzxt-h9-flow-large-cm-h92b-01-fanli-siyah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1155715627.html istersen 420 tak
  10. K1dot

Çok Acil Ram Voltajı nerde

xmp için 1.350
  11. K1dot

7800x3D 9070 XT Sistem

g65b sürekli selektör atıyor @Tayfunns hocamın başka önerisi varsa bakabilirsin onun haricinde PSU değişebilir https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-lt720-rgb-360mm-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html bakılabilir
  12. K1dot

3060 ekran kartında crash yiyorum

sadece CS de mi oluyor demiştiniz
  13. K1dot

10-15 ideal
  14. K1dot

occt ile power test yaptınız mı
  15. K1dot

Görüntü git gel yapıyor acil yardım lazım (rx9070 xt)

bunu daha önce yapmıştım fakat görüntüde yırtılma veya sanki kazı kazan gibi ekranın bozulması veyahut Hz düşmeleri kötü oluyor kapattım ben
  16. K1dot

A850G 4500 TL ye alınır mı (artics 5 hediyeli)

kulaklık alınmaz deme sebebim sağ ve soldan eşit ses gelmeme sebebiydi sorun yaşayan kişiler görmüştüm psu da sorunsuzsa o fiyattan alınır
  17. K1dot

3-4 anakart arasında kaldım yardım

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-x870-pro-rs-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html geç boot ediyor fakat iyi bir anakart
  18. K1dot

A850G 4500 TL ye alınır mı (artics 5 hediyeli)

kulaklığı almak mantıklı değil sorunluydu psu da garip o fiyata alınır
Geri