Arama sonuçları: *

1. C

Lise zorunlu staj ama iş bulamadım

Bende de oldu bu ben Ekim ayında bulmuştum bilişim teknolojileri bölümü olduğum halde bir şirkette muhasebede görmüştüm. Yöneticinin muhasebe bölümünden usta öğreticiydi. Hocalar bazen bulabiliyor ama yinede iyice araştır
  2. C

Bu Arabanın Modelı Ne?

1750829726 Marka:BYD SEAL U
  3. C

Yardım 1.5 Fluence dCi Manuel'i alınır mı?

Baktığın aracın ortalama fiyatı 400 700 arası tabi kaç binde olanı alıcan. Geniş araba bagajı da gayet yeterli tam aile arabası zaten 1.5dCİ hakkında fazla konuşmaya gerek yok kanıtlanmış bir motor. Burada senin bütçen önemli
  4. C

İstanbul Cerrahpaşa üniversitesi özel güvenlik bölümü

Biraz saçma olabilir ama gerçekten yakışıklı güvenlik olmak için bölüm var ve Cerrahpaşa Üniversitesinde ne düşünüyorsunuz ?
  5. C

500-550 bin arası arac tavsiyesi

benzin harici tavsiye olmazmı ? Sedan mı istiyorsun ?
  6. C

ARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ

Smx kimya var instagramdan bakabilirsin kullanmadım ama kaliteli diyorlar aynı şekilde titocar var
  7. C

Yardım Edin Babam Sanırım Kötü Fiyata Araba Almak Üzere

https://shbd.io/s/BinV1HhF Buna bakabilirsin ama dediğim gibi sıfır özellik
  8. C

Yani o bütçe şimdi 2020 22 model tailant bile var otomatik ama boşlar boşu arabada özellik olarak direksiyon var. Makara geçelimde araba da radyo (teyp) bile yok yani bakabilirsin.
  9. C

206 nın kroniklerini iyice bir araştır araba için çok acele etmeyin alacağınız arabanın modelini fln iyice bir araştırın inceleme videolarını izleyin yapabilirsineniz bütçe 650 700 arasına çıkarın daha iyi arabalar bulunabilir
  10. C

Egea olması şart mı? Attığın Egea bu arada ağır hasarlı Ağır hasarlı araba alıcağına full boyalı araba daha mantıklı ama neden ağır hasarlı şuan ki zamanda ufak kazalarda bile airbaglar açılıyor veya ağır hasar olarak kayda geçiyor bunların çoğunuda bayi yapıyor O paralara manuel araba daha...
  11. C

BİR MİNECRAFT FİLMİ BİG MAC Mc DONALD’S

Açıklama kısmına yazabilirsin şansına artık
  12. C

Uygulamada orta boy 275 büyük boy 300tl yazıyor
  13. C

Mc Donald’s minecraft temalı menüler gelmiş yanında sürpriz oyuncak veriliyormuş pazartesi günleri. Yarın için haberiniz olsun dedim :) Fiyatlar uygulamasında yazıyor 275tl ve 400tl arası değişiyormuş fiyatları
  14. C

Kaza Sonrası Araç Değer Kaybı Nasıl Alınır?

Merhaba arkadaşlar şimdi bugün park halinde ki Nissan qashqai 2018 aracıma bir transit park etmeye çalışırken ken ön tarafına vurdu. Şimdi sağ ön çamurluk ön tampon sağ far da camı kırıldı far ayakları kırıldı bir de ve kaputta hafif bükülme var. Kaputtaki göçük düzeltme ile olur. Karşı taraf...
  15. C

Grizzone 30 servis whey protein 250 TL

Gençler grizzone eco serisi almayın lanet bir şey içilmiyor şeker oranı yüksek olduğu içinde çok köpürüyor ben hardline kullanıyorum sizde protein oceon yada hard line tavsiye ederim
  16. C

700-800 bin TL civarına araba önerisi

Yazdıklarına göre egea 1.6 mj Citroen ve Peugeot mantıklıda 800k 200 de bayılmasın demişsin. 200nerde göreceksin sen kuzey Marmara’ya çıksan bile bu arabalarla 160 180 civarı geldinmi (devir 5 bin çevirir büyük ihtimal) sağda radar ile selamlaşırsın bu arabaların 0-100 bile 11 12 saniye...
  17. C

YURT DIŞI 15 PRO MAX Alınır mı? ?

Keskinlikle güvenilir birinden al faturasını falan iste benimki İsveç’ten faturalı şekilde geldi. Başka bir şeyi yok sadece 8 ay sonra telefon sinyali gidiyor
  18. C

YURT DIŞI 15 PRO MAX Alınır mı? ?

Mantıklı şuan bu cihazdan yazıyorum :) yd
  19. C

1 Milyon 200 Bin TL araba önerisi.

Dediğin bütçede çok iyi arabalar alabilirsin sanayi ile akraba olmak istemiyorsan bmw tercih etme bu paraya anca 2017 ve altı bulursun onlarda km yüksektir. Başta az yakmasını ve kaliteli motor istiyorsan renault 1.5 dci motoru çok iyi dünya üzerinde zaten kanıtlanmış bir motor hem az yakar hem...
Geri