Arama sonuçları: *

1. Waldrain

Bu Monitör alınır mı? ? ( bütçe 2500)

https://www.n11.com/urun/acer-nitro-eg241y-p-umqe1eep01-238-1-ms-vrb-165-hz-full-hd-va-led-monitor-28789033?magaza=ebrarbilgisayar&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA43Hn7NbevT25xPHOLaPakzIYSaXGEAmSAtPUAFYEkm4VsCLUGBKkwaAjv7EALw_wcB 1677336305 200 tl daha ekleyip bilindik bi marka...
  2. Waldrain

Öneri İkinci El BenQ vs Sıfır Acer Monitör

Merhaba dostlar 144 veya 165hz monitör almayı düşünüyorum benq marka monitör yorumlarında diğer markalardan çok daha akıcı net bir görüntü olduğu söyleniyor gerçekten bu kadar fark var mı? Benq sıfır monitöre bütçem yetmediği için ikinci el almam gerekiyor. Sizce 2000tlye ikinci el BenQ zowie...
  3. Waldrain

Çözüldü✓ Apu Sistemle 144hz Monitör Kullanabilir Miyim?

Yazılımla ilgili pek bilim yok ama ets ve gta 5i 1080p 60fps oynatabiliyor bendeki ramlar 2400 mhz daha yüksek mhz değerine sahip ramlerle daha da iyi performans alabilirsin
  4. Waldrain

Anakart modeliniz nedir acaba? 1674752029 Sadece lol ve valo oynuyorum Lolde 1080p low ayarlarda 150 200 arası valoda da 100 120 civarı
  5. Waldrain

Merhaba dostlar, Ryzen 3 2200g+Gigabyte B450m s2h bi apu sistemim var 144hz monitör almayı düşünüyorum ama anakartta dp girişi yok hdmi ile 144hz görüntü alabilir miyim acaba?
  6. Waldrain

Yardım Ethernet Kablosu Takınca İnternet Gidiyor

Modem resetlemeyi birkaç kez denedim ama işe yaramadı.
  7. Waldrain

Yardım Ethernet Kablosu Takınca İnternet Gidiyor

Dostlar dünden beri garip bir sorunlar karşılaşıyorum.Modemim bilgisayarıma kabloyla bağlı değilken sorunsuz bir çekilde çalışıyor.Ethernet kablosunu bilgisayarıma taktığım anda dsl ışığı sönüp internetim gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar.Bu konuyla bilgisi olanlar yardım...
  8. Waldrain

Çözüldü✓ Klavye Eksik Yazma Sorunu

Dostlar R3 2200G işlemcili Windows 10 işletim sistemli bir APU sisteme sahibim. Bir hafta önce klavyem bozuldu ve yeni bir tane aldım fakat tuşlar eksik basıyodu yani bir tuşa üst üste 5 kez bastısyam 2 kez yazıyordu ya da hiç yazmıyordu. Geri verip başka bir tane sipariş verdim yine aynı...
  9. Waldrain

Oyun konsollarına %50 vergi

Umarım ekran kartlarına bişey olmaz.
  10. Waldrain

Çözüldü✓ R3 2200g League Of Legends Görüntü Sorunu

Çok teşekkür ederim
  11. Waldrain

Çözüldü✓ R3 2200g League Of Legends Görüntü Sorunu

Dostlar yakın zamanda bir APU sistem topladım. Windows 10 kurulumu yapıldı tüm güncel driverlar yüklendi. Bilgisayar normal çalışırken bir sorun yoktu. LoL oyununu indirdim ana ekranda da sorun yok ama oyuna girince ekran renkli noktalarla doluyor,oyunu pencereli moda alınca düzeliyor. Ayrıca...
  12. Waldrain

RX 580 8GB İKİNCİ EL

Gittigidiyor sitesinde satılan kartlardan bahsediyorsan aynı satıcının 1200w psu satmasından da anlaşılacağı üzere mining yapılmış
  13. Waldrain

Öneri GAMETECH PSU

Dostlar Gametech 550w psu almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı,herhangi bir sorun yaşar mıyım? 250tl civarı psu öneriniz varsa yazabilirsiniz.
  14. Waldrain

Linux Yerine Windows Yüleyebilir Miyim?

linux
  15. Waldrain

Öneri 4000 TL Civarı Laptop Önerisi

Her ikisi de
  16. Waldrain

Öneri 4000 TL Civarı Laptop Önerisi

Dostlar 4000 tl civarı f/p laptoplar önerir misiniz
  17. Waldrain

James Donkey 710 mu 711 mi

712 şu an 169 tl
  18. Waldrain

PC TOPLAMA

Bu Abdullah abinin son sistemi değil mi?
  19. Waldrain

F/P kulaklık önerisi

Gamepower Mei
  20. Waldrain

League of Legends İçin Laptop

Max 2500
Geri