Arama sonuçları: *

1. G

S25+Kulaklık+adaptör 46.429 TL'ye alınır mı?

s25 ultra almayı planlıyordum hocam niye böyle dediniz...
  2. G

Oyun arkadaşı arıyorum

yapabiliriz hocam, steam kodu 1397917477
  3. G

Oyun arkadaşı arıyorum

cs valo pubg gibi oyunlarda veya her türlü oyunları oynayabiliriz
  4. G

Seyahat için powerbank önerisi

Selamlar, Spigen yakın zamanda TR pazarına giriş yaptı powerbank tarafında. Seyahatlerimde kullanmak için powerbank arıyorum; kapasitesi yüksek ve yüksek wattlı. Şu anlık 2 seçeneğim var, siz hangisini önerirsiniz? Baseus Spigen Birde böyle bir şey duydum çoğunlukla olumlu yorumlar JUO veya...
  5. G

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

çok boş ya bu hafta
  6. G

🔥İndirim Cosori 3.8 Litre Airfryer 830 TL

bu alınır mı yoksa bunun indirimini mi bekleyelim
  7. G

❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Airfryer Kırmızı 1.019TL 🔥🔥

tekrar indirime girer mi acaba
  8. G

Oyun yüklemek için 1tb ssd önerisi

1 tane m2ssd im var fakat yeterli değil oyunları yüklemek için sata ssd mi alsam iyi olur m2 mi
  9. G

Microsoft flight simulator 2024 gamepad ayarı nasıl yapılır

selamlar gamepad tuşlarıma atama yapmak istiyorum ama hangilerini yapmam gerek bilmiyorum videosunu da bulamadım var mı yapan
  10. G

Bluetooth hoparlör onerisi

Dostlar selamlar; sahil, havuz kenarı veya bisiklette kullanmak için hoparlör alıyorum. Ses kalitesi, şarj süresi ve su geçirmez özelliği olması iyi olur. Anker JBL Bu ikisi şu an opsiyonlar JBL biraz pahalı kalıyor ama bütçe maksimum 1-1.5K olursa iyi olur.
  11. G

Forza horizon 5 map nasıl yapılır

instagramda görüyorum farklı maplerde oynuyorlar normalde oyle yerler yok nasıl yapıyorlar ?
  12. G

Sata SSD takılır mı ?

hocam temiz kurulum yeniden windows falan hiç uğraşmak istemiyorum zaten sadece oyun depolamak için alıcam oyun için ya sadece
  13. G

Sata SSD takılır mı ?

Dostlar b450 prime mkII ekran kartım var m2ssdimin yanına sata ssd almak istiyorum acaba bunu alsam uyar mı ?
  14. G

Sevgilimin ailesi yüzünden ayrılmak

hayır çok üst düzey değil sadece cok sacma düşünüyorlar sevgilim düşünse şimdiye kadar düşünürdü
  15. G

Sevgilimin ailesi yüzünden ayrılmak

dostlar selamlar sevgilimin ailesi maddi ve aile farkları yüzünden konuşmamızı istemiyor ama sevgilimin böyle bir beklentisi yok birbirimizi seviyoruz şuan gizlice konuşuyoruz ama ilerde illaki öğreneckler sizce ne yapmalıyım ?
  16. G

Ailem yurtdışına çıkmama karşı çıkıyor

bravo hocam
  17. G

öyle hocam üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama sanırım başka çarem yok :d mecburen rest çekmek gerek
  18. G

aynen sonra alışacakalr zaten mecburen ama başı sıkıntı ters yapsam bir dert yumuşak yapsam bir dert çekip gitsem bir dert 1750772476 var zaten çok kez gittim tek başıma ama işte inat ayrı bir şey hala çocuk gibi görüyorlar ondan oluyor ne yapacağım bilmiyorum
  19. G

21 hocam şeyle alakası var ya küçüklükten beri hep beraber yaşadığımız için zor geliyor onlara ama anlamaları da gerek diye düşünüyorum
  20. G

karışmalarından değil hocam ya da işte anlamalarını da istiyorum üzmemek için
Geri