Arama sonuçları: *

1. H

Razer blackshark v2x kulaklık dönüştürü koptu

tamamdır çok teşekkürler
  2. H

uyumlu bir dönüştürü önerebilirmisin
  3. H

razer blackshark v2x kulaklık dönüştürü koptu ne yapcam mikrofonu kullanamıyorum
  4. H

Çözüldü✓ Internetime bişey oldu yardım edin lütfen

arkadaşlar hallettim sorunsuz çalışıyor artık hepinize teşekkür ederim
  5. H

yok kral discord için işim olmaz öyle şeylerle
  6. H

evet vpn kullanıyordum kapattım ama hala böyle
  7. H

internetim normalde 70 mgbps ama şuan 20 gibi bişey alıyorum ve ideatek diye bir internet gösteriyor ne yapmam lazım
  8. H

1.1.1.1 warp virüslümü kullanan varmı

teşekkürler
  9. H

one.one.one.one burdan
  10. H

11. H

Bluetoothum çalışmıyor yardım edin

ya baktımda anlayamadım çok karışık yardımcı olabilirmisin anakartım asus a520m-r
  12. H

Bluetoothum çalışmıyor yardım edin

windows 11 pro kullanıyorum ve gamepadimi, pcye bağliyacaktım ama bluetooth çalışmıyor hatasını verdi nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz lütfen
  13. H

Orjinal ps4 kol nerden alabilirim?

bilgisayarım için orjinal bir ps4 kolu arıyorum trendyol gibi yerlere baktım ya %100 çakma yada replika orjinal ps4 kolu nerden alabilirim
  14. H

Redragon driver nerden yüklenir

redragon markalı bir klavyem var driverini nerden indirebilirim klavyem k630w dragonborn
  15. H

Öneri 5000TLye klavye önerisi

https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis
  16. H

Yardım Top tier klavye önerisi

https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch
  17. H

Gameloop yükledim ve bişey oldu

arkadqşlar merhaba öncelikle ben gameloop yüklemiştim ve yükledikden sonra bilgisayarımın duvar kağıdı siyah oldu ve sağ tık ile imleci hareket ettirdiğimde hareket ettirdiğim kısım eski duvar kağıdına döndü sizce sorun gamelooptamı bilgisayarla alakalı birşeymi
  18. H

Xiaomi hyperos 2 telefonumda kasarmı

merhabalar arkadaşlar telefonuma hyperos2 güncellemesi geldi ve bazı yerlerde gördüm yüklemiş ve kasıyor diyolardı sizce aynı sorunu yaşarmıyım cihaz redmi 13c okadarda aman aman bir cihaz değil ama sormak istedim
  19. H

Gameloop virüsmü indirmemelimiyim

arkadaşlar merhaba günlerdir gameloopdan pubg indirmek istiyorum ama forumlarda virüslü falan demişler cidden virüslümü yükleyeceğim
Geri