Arkadaşlar merhaba rx 580 ekran kartım vardı onu satıp gtx 1650 ye gectim nasıl rx 580 ekran kartının driverlerini silerim diye videoları izledim herkes kullandığı ekran kartının driverlerini siliyor bende suan nvidia olduğu için biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Sıvı soğutma sızdırma gibi durumlar olabilirmi AOI sıvı soğutmaların omru kac yıldır arkadaşlar almayı düşünüyorum ve onerebileceğiniz markalar varsa soylerseniz iyi olur teşekkürler
Hocam suanda sistemimde ryzen 5 2600 ve rx 570 var yani direkt ryzen 7 5700 5800 alsammı onun yerine am5 geçip yeni nesilmi olsun diye düşünüyorum
1756810990
İkinci el alıcam işlemciyi iyi fiyatlara gordum
Arkadaşlar, şu anda AM4 sistem kullanıyorum. Bir yandan AM5’e geçmeyi düşünüyorum, bir yandan da kararsızım. AM5 sisteme vereceğim parayla Ryzen 7 5700 gibi bir işlemci alıp ekran kartımı da yükseltebilirim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar sistemi açtığımda cpu ve dram ledi yanıyor ve görüntü gelmiyor rami silgiyle sildim slotlara üfledim işlemcinin pinllerine baktım bir sorun yok bios pilini falanda çıkardım yine bişey değişmedi hangi parçayı değiştirmem lağzım?
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım özellikleri
Rx570 4gb
Ryzen 5 2600
Game master 8gb cl19
500gb m2 ssd
Pc mate msı b350 anakart
Msı a500dn 500w psu
Bilgisayarı acıyorum fanlar her şey dönüyor ama ez debug ledlerde cpu ve dram ışığı kırmızı yanıyor ekran gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.