Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

2000 / 500 SWMXLVQGJBAFJ
  2. M

Öneri Kulak içi kulaklık önerisi lazım

Hocam arkadaş anker önermiş bende önereceğim ankeri çok beğeniyorum çevremde bir çok kişiye aldırdım bende hoparlörü de var mutluyum kulak içi kulaklık olarak şuan anker soundcore liberty 4 nc kullanıyorum gürültü engellemesi çok başarılı hi fi ses sertifikası ldac codec desteğiyle seni üzmez...
  3. M

2.el Dizdiğim sistem bu sistemi değerlendirebilir misiniz?

Merhaba 2. El bilgisayar toplamaya çalışıyorum çok aşırı bir bilgim yok bu yüzden bulduğum fiyatlar üzerinden kafamda bir sistem dizdim sistemi inceleyip fp oranı hakkında yorum yapar değiştirmem gereken parçaları bildirirseniz çok mutlu olurum. Not: fiyatlar pazarlıksız ilan fiyatlarıdır...
  4. M

10000 bandında sistem önerisi

Biraz fiyat baktım 5k civarında seyrediyor fiyatları uygun mudur
  5. M

2500 liraya 2 tane buldum almalı mıyım yoksa dediğiniz kartlara mı yönelmeliyim eğer öyleyse bilgilendirme için lütfen örnek ilan atabilir misiniz
  6. M

6600xt rx580 bandında Bi ekran kartı bakıyordum zaten işlemci olarak 3600x düşünmüştüm ama dediklerinize bakacağım anakartta tercihim b450 olacak yüksek ihtimal sadece 2. El den ekrankartı almaktan çok korkuyorum nelere dikkat etmeliyim çok uygun fiyata rx580 buldum bitane ama emin olamıyorum
  7. M

Teşekkürlerr sizin de iyi akşamlar.
  8. M

Anladım hocam ,bir süre tekli parçalara bakacağım güzel fiyatlar yakalayamazsam attığınız kasa halen satılmazsa alabilirim. Teşekkürler tekrardan .
  9. M

Hocam attığınız ilanda da 500w kullanılmış
  10. M

Çok anlamıyorum toplama işlerinden toplayacağım pc den yüksek oyunları açması veya orta segment oyunlarda 1080p ultra grafik verme beklentisinde de değilim yeteceğini düşünmüştüm.
  11. M

İstanbul da ikamet ediyorum ,elimde ki kasa çok eski bir apuydu içinde 550watt güç kaynağı ve 1 tb harddisk var bunlar dışında her şeyi değiştireceğim.
  12. M

Yorumun için çok teşekkür ederim , birden bütün sistem almaktansa tek tek de toplamayı düşünüyorum 2. Fiyatları geziyorum alacaklarım kesin değil bir sürü ürüne bakıyorum parça önerisine de açığım .
  13. M

Başlıktan da görmüş olduğunuz üzere 10000 bandında bir sistem toplamayı düşünüyorum. Tabii ki de 2. el fiyatlar üzerine böyle bir bütçe verdim mantıklı gelen fikirleriniz donanım önerilerinize açığım PSU ve HDD hariç her şeye ihtiyacım var. Aklımda B450M K, Ryzen 5 3600X, RX480 var tavsiye...
Geri