İyzico'nun 500 tl cashback verdiği bi tane daha kampanyası çıktı ona katılıcam birde parolapara yaparım muhtemelen 90 tl kargo ücretini de SWAR koduyla yarılarım muhtemelen
1749155036
Cevabın için teşekkürler hocam
@FR13NDSLX @Edmond_Dantes @katipke hocam çok paraya kıymadan direk iyzico ile ödemesi de var diye bigbig won gale hall almayı düşünüyorum ilk deneyim olsun diye ne düşünürsünüz sadece 500 lira ödemiş olucam çünkü fiyatının ederiyse alayım
Birde sanırsam bu fiyata
Anladım hocam bu fiyata mechanike G5 falan da alınabilir diyorlar da ondan merak ettim teşekkürler az inceleyeyim yazacağım size teşekkürler
Fifa ve Hikayeli oyunlar oynayacağım ama gecikme durumunun pek olmasını istemiyorum hocam takıntılı bir insanım dualshock 4 kullandığım için bu kolun performansı garip gelirse 1 sene kafayı yedirtir bana ama cyclone 2 her türlü halleder diyorsanız bakayım
Anladım hocam bunlara rağmen gene de bu kollar arasında XBOX daha mı mantıklı peki?
1749132217
Yabancı olduğu için pek sıcak bakmıyorum hocam genelde türkiye içerisinden almayı seçiyorum ama düşünmüştüm bi ara
XBOX çoğu konuda bu cihazlardan iyi diye biliyorum garanti konusunda da avantajlı olduğu için XBOX'a daha sıcak bakıyorum birde fiyatı baya avantajlıymış
1749131706
Pil konusu sıkıntı yaratmıyor mu peki her seferinde pile para vermek canınızı sıkmıyor mu? @furkankong @kadiralkan
8BitDo Ultimate 2C, Mechanike G1 Pro, Bigbig Won Gale Hall, Aether ve Fantech Shooter 3 arasında kaldım bunlardan hangisini almam daha uygun olur yada başka bir kontrolcü mü almalıyım?
Sağ ve Sol tutuş kısmı deliksiz olan versiyonunu alacağım avuç içinde olan delikli kısmı beni rahatsız etmez muhtemelen pek hissim yok orada sadece fiyatını hakediyor mu diye düşünüyorum çünkü şuan Scyrox V6 kullanıyorum fiyatına göre çok makul bir mouse ama çok kaygan hissettiriyor ve...
Şu an 6.500 lira sanırsam. Sizce bu mouse bu fiyata değer mi? Ben almayı kafaya koydum ancak Bunu alırsan insanlar sana enayi der diyorlar. Düşüncenizi merak ediyorum.