Arama sonuçları: *

• Users: Popsy
  • Order by date
  1. Popsy

Pollux 3AN GameGaraj

son 2 3 aydır sistemleri araştırıyorum çeşitli sebepler yüzünden alamadım adam akıllı bir şey ama artık sonunda karar verdim bütçeme de uygun GameGaraj'ın Pollux 3AN sizce nasıl
  2. Popsy

3100₺ Fiyatlı ama almaya emin olmadığım sistem

3000-4000₺ arası sistem önerisinde bulunursan sevinirim
  3. Popsy

3000-4000 ₺ arası bir öneri verebilir misin pollux 3 AN'ye baktım ama
  4. Popsy

Sadece ram i alsam nasıl olur
  5. Popsy

4 ad. Corsair Vengeance 4Gb 1600 MHz RAM =16 GB bu RAM nasıl olur sence
  6. Popsy

Sağa sola haber vermiştim uygun fiyatlı sistem arıyorum diye bir arkadaş şuan kullanmadığı bir PC sini bana satmaya karar verdi bi yorumlarsanız sevinirim İşlemci : AMD Phenom II X6 1100T 3.3Ghz Soket AM3 Black Edition * Kasa : Cooler Master Haf 912 (Sıfırı:850tl) Kasa powe supply cooler...
  7. Popsy

Hiç Bilmediğim bir Ekran Kartı

sistemin tamamï şöyle bir göz atarsan sevinirim İşlemci : Amd Phenom II X6 1100T 3.3Ghz Soket AM3 Black Edition * Kasa : Cooler Master Haf 912 (Sıfırı:850tl) Kasa powe supply cooler master GX 750 Watt * Ana kart: MSİ 990 FXA-GD80 * RAM: 4 ad. Corsair Vengeance 4Gb 1600 MHz Ram =16 GB *...
  8. Popsy

Hiç Bilmediğim bir Ekran Kartı

Merhabalar, bugün bir sistem çarptı gözüme ve hiç duymadığım bilmediğim ekran kartıyla karşılaştım sizlerden bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Ekran Kartı : MSI HD6850 Cyclone PE/OC GDDR5 1GB
  9. Popsy

Aqarius 5AN Upgrade

1660 twin
  10. Popsy

4200 TL GÜNCEL PC ÖNERİSİ

Değişiklik Yaptın mı
  11. Popsy

Aqarius 5AN Upgrade

GameGaraj'da hazır sistem olan Aqarius 5AN'yi Forum daki bir arkadaşın tavsiyesi ile Upgrade'ledim Sizlerin de Görüşlerinizi istiyorum (Not: Bütçem 4.700₺)
  12. Popsy

4000-5000₺ Bütçeli Sistem

Hangi Siteden PC toplamak daha avantajlı olabilir fiyat, kargolama, montaj vb. şeylerde
  13. Popsy

4000-5000₺ Bütçeli Sistem

Merhabalar, bir teknoloji sitesinde dolaşırken gözüme bana göre uygun fiyatlı bir sistem gözüme çarptı ben de bir kaç update yaptım bu bilgisayar toplama işlerinde ve parçalarında yeni olduğum için sizlere sormak istedim. Sizce sistem nasıl fiyatına göre darboğaz yapar mı ? İşlemci> AMD Ryzen...
Top Bottom