Arama sonuçları: *

1. AezagmIn

Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

Stardew walley ve undertale, bir oyunu oyun yapan şeyin sadece grafik olmadığını gösterdi bana.
  2. AezagmIn

Hava harp için göz çizdirmek

Belli bir numara sınırı var mı? Benim gözümde -4'e -3,75 miyop var 17 yaşındayım 18'den sonra çizdirmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olur mu?
  3. AezagmIn

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Anketi doldurdum, katılıyorum.
  4. AezagmIn

Gta 6 Harita sızıntısı (İDDİA)

Maşallah nası şeyse her iki günde bir sızıntı çıkıyor:D şaka bir yana harita hiç gerçek gelmedi bana.
  5. AezagmIn

Linke tıklaması sonucunda patlayan hesaplar

pc ve valo hesabını kurtarabilirsiniz ama mail hesabı için bir bardak soğuk su içsin.
  6. AezagmIn

İroni konusudur... Korkunç bir plan !

Sonucunu merakla bekliyorum. Şakayı yapınca haberdar edersen çok güzel olur.
  7. AezagmIn

Xiaomi şarjli tornavida nerden alabilirim

Piyasada kalmadı artık bunlar 2.el sitelerinde bak satanı vardır belki.
  8. AezagmIn

En düşük bütçe ile sistem toplama

b450 tercih edebilirsin hem OC imkanında var b serisi anakartlarda. Kendim asus b450mk-ii kullanıyorum bir sıkıntısı görmedim.
  9. AezagmIn

FP sata ssd önerisi

Bütçen ne kadar kaç gb'lık bir şey arıyorsun?
  10. AezagmIn

Iş hayatı hakkında yardım

İşine dershaneye gitmeye yetecek kadar para biriktirene kadar devam etsem hem dershaneye gider güzelce hazırlanırsın hem de evde fazla durmadığın için ailenin gözüne fazla batmazsın. Tabii bu dediklerim kendi fikirlerim son sözü söyleyecek olan sizsiniz.
  11. AezagmIn

1200tl havya önerisi

Ufak tefek lehimleme işleri için havya arıyorum. Öneriniz var mı?
  12. AezagmIn

Lenovo İntel n100, 4 gb ram, 128 gb ssd, 15.6 inch 9550 tl 9 taksit

Win ile değilde linux ile iş görür gibi de bu fiyata sıfır değil 2. El bakılmalı bence.
  13. AezagmIn

Su faturası abartı geldi

Aynı binada oturduğun kişilerede fazla geldiyse genellikle apartman depolarında ya da sığınağında musluk ile tuvalet oluyor muhtemelen orada musluk açık kaldı ve faturalara ortak bölündü.
  14. AezagmIn

Ev için 6-7k arası şarjlı matkap önerisi

Matkapdan pek anlamam başlık garibime gittiği için bakıyım dedim şarzlı yazınca sadece arkadaşlar anlamamıştır ( ilk bende anlamadım sonradan aklıma geldi matkap) başlığı düzeltebiliyorsan düzelt anlayan biri illaki yardımcı olur sana kolay gelsin.
  15. AezagmIn

Ev için 6-7k arası şarjlı matkap önerisi

Şarzlı dediğin ne matkap mı?
  16. AezagmIn

PCYE ÇOK BAKIYORUM GÖZLÜK ÖNERİSİ

Klavye başında olmaz bu iş göz doktoruna git.
  17. AezagmIn

Fibabanka alışgidiş kredisi ile Vatan'dan taksitli cep telefonu alınır mı?

Herkese iyi Sosyaller, Vatan'dan telefon alacaktım ve bu ödeme yöntemi dikkatimi çekti. Daha önce hiç bunu kullanan oldu mu ve güvenilir mi, iade yapacak olursam bir sorun çıkar mı?
  18. AezagmIn

Cebe sığabilecek boyutlarda cüzdan önerisi

Pantolon ile eşofman cebine sığabilecek boyutlarda küçük bir cüzdana ihtiyacım var. 4-5 kart ile 2-3 tane kağıt para koysam yeterli.
  19. AezagmIn

1000 TL Klavye önerisi

fiyatına göre çok bir şey beklememek gerek ama iş göreceğini düşünüyorum. Bu arada klavye mebran.
  20. AezagmIn

1000 TL Klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-hk258-membrane-lcd-rgb-kablosuz-bluetooth-beyaz-mavi-full-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00009YWYOI?magaza=Hawk%20Gaming%20Chair&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpa...
Geri