Arama sonuçları: *

• Users: Rakya
  • Order by date
  1. Rakya

ACİL! GPU yük altında PC restart atıyor.

Diğer test ettiğim sistem, i5-7400 işlemciye sahipti, yani şu anki kullandığım kadar yüksek bir sistem değildi evet ama yine de herhangi bir çökme sorunu yaşatmamıştı Bios'um güncel. Dediğiniz testleri de bir yapayım hocam. 1739582759 Unigine Heaven'da High ayarlarda 1-2 dakika geçince pc...
  2. Rakya

ACİL! GPU yük altında PC restart atıyor.

İyi forumlar arkadaşlar, konu konu gezdim ancak bir çözümünü hatta kendi yaşadığım soruna yakın bir sorun bulamadım. Ve sabaha kadar en azından teşhis bile olsa bir şeyler öğrenmem lazım, aciliyetim var. Furmark testine girer girmez, yani 4060Ti'a yük verir vermez sistemim kendisini yeniden...
  3. Rakya

Sadece üst panel soğutma ile bilgisayar idare edilir mi?

Seninki benim boyumu aşmış hocam :D Teşekkür ederim
  4. Rakya

Sistem Yükseltme Tavsiye

Bende B450M PRO üstüne R5 5600 ve 4060Ti var, şu ana kadar hiçbir sıkıntısı görmedim. 2023 Haziran'da 4060Ti'yı R5 2600 ile kullanıyordum ama öyle ahım şahım bir sıkıntı göstermedi. 2024 Mayıs'ta ise R5 5600'e geçiş yaptım. Şu ana kadar sistem sıkıntısız çalışıyor.
  5. Rakya

Sadece üst panel soğutma ile bilgisayar idare edilir mi?

Merhabalar, iyi forumlar. PSU'm yarı modüler, sadece SATA kablosu takılıyor dahili olarak ve elimde PSU'ya uygun SATA kablosu yok. Normalden farklı olarak 5 düz pinli SATA girişi var. Bulmakta da haliyle zorluk çekiyorum. Velhasıl kelam, kasanın içindeki arka ve ön panel fanları SATA kablosu...
  6. Rakya

Çözüldü✓ 3500 TL 550-650w psu önerisi

Anladığım kadarıyla iyi bir psu almak istersem bütçe olarak en az 4500 civarına çıkmam gerekiyor gibi. Sağ olasın hocam
  7. Rakya

Bunu da ekledim listeye, teşekkürler hocam
  8. Rakya

Bakayım hocam, teşekkürler önerin için.
  9. Rakya

CS2 skini nerden alınmalı?

Satın alırken Steam Market önerimdir. Ödeyeceğin fiyat arttıkça dış pazarlara bakmak daha iyi oluyor genelde. F/P skinler için de YouTube'da "Best Skins for every gun under $1" tarzı videolar var. Oradan bakarak fikir edinebilirsin.
  10. Rakya

Kablosuz Kol Bluetooth Olmadan Kullanılır mı?

Hocam Xbox kullanmadım maalesef, onun hakkında yorum yapamayacağım.
  11. Rakya

Kablosuz Kol Bluetooth Olmadan Kullanılır mı?

Eğer anakartında Bluetooth özelliği olmadığından eminsen kablolu hariç kullanamazsın ancak herhangi bir elektronik mağazasından Bluetooth aparatı satın alıp öyle kullanabilirsin. Bende DualShock 4 var ve aynı dediğim gibi kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
  12. Rakya

CS2 de kasa açmak mantıklı mı?

Valve baba bahtına ne koyduysa onu alırsın. Eğer tekte 100-200tl kaybetmeyi umursamıyorsan vur davula ama eğer "Ulan, kasayı açmak yerine aynı fiyata skin alaydım keşke" diyecek durumdaysan açmanı asla önermem.
  13. Rakya

Max 4000 TL Mouse Önerisi

Logitech G502 Hero'nun kablolu modelini kullanıyorum. Geçen yılın Haziran ayında aldım ve tertemiz akıp gidiyor mouse. Yine de bazı kullanıcılar kendilerine göre ağır geldiğini söylüyor. 121 gram bir boyutu var, hafif gelen olursa diye 5'er gramlık mıknatıslar var ağırlığı arttırmak için. Şu an...
  14. Rakya

Yardım Laptop şarjdayken elektrik gitse sorun olur mu?

Masaüstünde bildiğim kadarıyla açıkken elektriklerin gitmesiyle sistemin direkt kaydedilmeden kapanması dolayısıyla sıkıntı oluyor, parçalarında bir anda elektrikten kesilmesi cabası. Laptopta ise eğer batarya varsa ve bilgisayarın kapanmayacağı bir seviyeye kadar dolmuş ise elektrik...
  15. Rakya

Hocalar, öncelikle selamlar. Bir sistem topladım ve içerisinde de daha bugün (12 Şubat) tarihinde satın aldığım Rampage RGB-550 Modüler model PSU bulunuyor. Sistemi toplayıp gücü vereli 2-3 saati geçmemişken yük altındayken çamaşır makinesi gibi ses çıkarmaya başladı. Biraz araştırdığımda ise...
Top Bottom