Arama sonuçları: *

1. Tarih Sevdalısı

Google Chrome ve Opera Tarayici Hataları

Arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı akşamlar laptopra Google Chrome hay aksi hatası veriyor birde ekran bir anda beyaz ve siyah oluyor yavaş Opera'da yetersiz bellek hatası ve siyah ekran sorunu var ne önerirsiniz?Laptop'a oyun video edit programı yükleyemiyorum internette de rahat gezinemiyorum...
  2. Tarih Sevdalısı

Sistem Önerisinde Bulunabilecek Olan Var mı?

Ben şimdi ne yapmalıyım yeni ekran kartını bekleyeyimmi
  3. Tarih Sevdalısı

Ne alayım peki benim tebilon linkinde ki sistemler nasıl
  4. Tarih Sevdalısı

Çok kafam karıştı bekleyeyim mı alayım mi?
  5. Tarih Sevdalısı

Hemen almalımıyım yoksa o diğer sistemi bekleyeyimmi
  6. Tarih Sevdalısı

O sistemin özellikleri neler?
  7. Tarih Sevdalısı

Maalesef toplama bilgisayarı toplamam imkansız hazır almak istiyorum ne zaman çıkar ve fiyat belli olur tahmini
  8. Tarih Sevdalısı

Fiyat kaç olur tahmini onun 35.000 bütçem tablettealmak istiyorum
  9. Tarih Sevdalısı

Benim attığım nasıl peki
  10. Tarih Sevdalısı

Biraz daha uygun olursa çok iyi olur 35.000 civarı tablette almayı düşünüyorum çünkü 1747935995 35.000 olursa daha iyi olur tablettealmak istiyorum
  11. Tarih Sevdalısı

Hiç sistem toplamadım maalesef teknik konularda hiç bilgim yok benim attığım linkte ki sistemler nasil
  12. Tarih Sevdalısı

Yardımcı olabilecek kimse yok mu😔?
  13. Tarih Sevdalısı

Çok fazla seçenek var hangisi işimi görür bilemiyorum 1747933658 Ayrıca evde nasıl montajını yapicam hiç bilmiyorum 1747933920 Abdullah Bey'e nasıl ulaşabilirim onada danışmak istiyorum baya bilgili bu konularda.
  14. Tarih Sevdalısı

Hiç teknik konularda bilgim yok maalesef 😔
  15. Tarih Sevdalısı

Selamünaleyküm hayırlı günler masaüstü bilgisayar arıyorum hazır sistem mı önerirsiniz Kullanım amacım:Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlod,Minecraft Sniper Ghost Warrıor serisi,Sniper Elite serisi,Hitman serisi,Red Dead Redemption serisi,Mafia serisi,Call Of Duty Black...
  16. Tarih Sevdalısı

Sistem Önerisi Bütçe 30.000 40.000 Tl Arası

Selamünaleyküm hayırlı günler. Soruma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Masaüstü bilgisayar arıyorum. Hazır sistem mı önerirsiniz? Kullanım amacım: Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlord, Minecraft Sniper ghost Warrior serisi, Sniper Elite serisi...
  17. Tarih Sevdalısı

30.000 40.000 Arası Sistem Tavsiyesi

Selamünaleyküm hayırlı günler. Soruma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Masaüstü bilgisayar arıyorum. Hazır sistem mı önerirsiniz? Kullanım amacım: Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlord, Minecraft Sniper ghost Warrior serisi, Sniper Elite serisi...
  18. Tarih Sevdalısı

Öneri Laptop Öneri Tavsiyesi

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar laptop almayı düşünüyorum bilgisayarların teknik özelliklerinden anlamıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlod,Minecraft Sniper Ghost Warrıor serisi,Sniper Elite serisi,Hitman serisi,Red Dead Redemption...
Geri