Arama sonuçları: *

1. Ryzen 5 1600

Ryzen 5 1600

Merhaba, başka işlemci aldığım için boşta duruyor. herhangi bir sorunu yoktur. fatura ve garanti yok. Stok fan ile birlikte verecegim deneyebilirsiniz. adres büyükçekmece
  2. MSİ ARMOR RX 570 4 GB OC VERSİON

MSİ ARMOR RX 570 4 GB OC VERSİON

Merhaba, ekran kartımı yükselteceğim için satılıktır. Herhangi bir kusuru ve sorunu yok zorlanmamış, yorulmamıştır. Garantisi ve Kutusu yok. Faturasını bulurum vatan bilgisayardan alındı. Şuanda kasada takılı almadan önce deneyebilirsiniz. Büyükçekmece / İstanbul
  3. M

PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor, nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar Sorun Çözüldü. İşlemcim Arızalı Çıktı. Yeni işlemci ile açıldı pc. Kafasını yoran herkeze teşekkürler.
  4. M

Arkadaşlar birkaç bilgisayarcıyla görüştüm, anakartın bios sürümü af modelini desteklemiyor dediler. Gigabyte ın sayfasından baktım f1 istiyor af icin. Ama forumda calısıyor diye gördüm. Eğer dedikleri dogruysa başka bir amd işlemci bulup update denicem. Sonucu buradan paylaşırım
  5. M

Ayrıca sisteme speakee takıp denedim oda herhangi bir uyarı sesi vermiyor
  6. M

Yok dostum daha hiç çalışmadı bütün parçalar sıfır kutusundan cıktı
  7. M

Yani statik elektirik yüzünden arızalanan bir parça mı var
  8. M

Görüntü kablosunu taktım. Cpu güç girişi takılı hatta işlemci ısınıyor açınca. Yamuk pinde yok onada baktım.
  9. M

Arkadaşlar merhaba, PC açma tuşuna basıyorum. İşlemci fanı dönüyor, ekran kartı fanı dönüyor ama o başka bir şey yok. Sistem çalışıyor ama monitörde görüntü yok. Bütün bağlantıları kontrol ettim, belki 100 kere baktım ama yok. Önce anakart arızalı diye düşünüp yeni bir anakart aldım, yine aynı...
  10. M

Yeni sistemime ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba; yeni bir sistem topladım kendime fakat ekran kartı konusunda inanılmaz kararsızım. 1300 tl bütçem var bileşenlerime uygun bir tavsiye bekliyorum sizlerden, yardımcı olanlara simdiden teşekkürler. Anakart : Gigabyte B450M S2H İşlemci : Amd Ryzen5 1600 AF Ram : Corsair...
Top Bottom