Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ Anakart CPU Uyarı Ledleri

Arkadaşlar selam. Rica ediyorum anlayan birisi yardımcı olabilir mi? Anakart; ASRock x870 Steel Legend Wifi İşlemci; Ryzen 7 9700x RAM; CORSAİR Dominator 16GBx2 PSU; ASUS ROG Strix 850W Platinum SSD; MSI Spatium 2TB GPU; RTX2060 Hata; Anakart işlemciyi boot edemiyor, işlemci uyarı ledleri...
  2. P

Yardım ASRock x870 Steel Legend Wifi - Anakartin CPU ve DRAM isiklari yaniyo.

EXPO ne bilmem, ama ram: CORSAIR Dominator Titanium 16 GB
  3. P

Yardım ASRock x870 Steel Legend Wifi - Anakartin CPU ve DRAM isiklari yaniyo.

Bu sorunu yaklasik 1 ay once belki olmadi bile yasadim. ASRock’un bios uyumsuzlugundan yasiyor musum. BIOS Flashback ile guncel bios yukledim. Dun yine ekranim dondu, restart attim, yine o malum isiklar CPU ve DRAM isiklari yaniyo ekran gelmiyo. ASRock BIOS tarafina baktigimda yeni BIOS surumu...
  4. P

Yardım Anakart CPU Ledi Kirmizi Yaniyo

Denedim az once deneyebildim, baska bir pc yoktu cunku, ama gene aynisi bu sefer Dram Sari yaniyo ve CPU kirmizi yaniyo, anlayamiyorum YouTubede video izlerken donuyo ve sonrası bu, acamiyorum
  5. P

Tesekkur ederim
  6. P

CPU calisiyo sistemi kuralim 5 ay falan oldu 1755243103 Oyle bir sansim olsa keske :/ 1755243160 Ekran gelmiyo nasil BIOS surumunu guncelleyecegim
  7. P

Anakartim Asrock X870 Steel Legend Wifi islemci Ryzen 7 9700x Youtubede video izlerken ekran dondu kapattim, tekrar acmayi denedim acilmadi ve uyari CPU isiginin kirmizi yandigini gordum, bios sifirlamak icin bios pilini cikarttim taktim, ramlari soktum taktim hata duzelmedi, neden olabilir?
  8. P

Yardım RTX 3050 HDMI NO SİGNAL

R Ramları söktüm sildim açıldı, teşekkürler. Ama şimdide Windowsu kuramadım 😅
  9. P

Anakartta uyarı ışığı var, oturtamama gibi bir durum var mı diye bakıyorum, öyle olsa fan çalışmaz.
  10. P

Arkadaşlar RTX 3050 aldım, kartın fanları çalışıyo ama sinyal yok, monitöre sinyal vermiyo. Neden olabilir bu? B450MK-2 anakart Ryzen 5 3500x Parçalar bunlar neden olabilir?
  11. P

Öneri 5000 serisi ekran kartı öneri

5000 Serisi ekran kartlarının çıkması ile beraber, 5060ti 5060 piyasaya yakın zamanda sürüldü, 50.000 bütçem var ekran kartı için 5000 Serisinden hangi ekran kartını önerirsiniz?
  12. P

Çözüldü✓ X870E ANAKART SEÇİMİ

Teşekkür ederim X870 ilerye dönükte bayağı iş görür karar sizin tabiiki, ama hem görüntü hem performans açısından alabilirsiniz
  13. P

Çözüldü✓ X870E ANAKART SEÇİMİ

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html bu modeli kendim de sipariş geçtin bugün, süper bir anakart, fiyat tuzlu ama, bütçe varken alınacak bir kart 3 m2 slotu 4 ram slotu çoklu gpu desteği falan falan birde 8000mhz yeterde...
  14. P

Son düzlük, sistem topluyorum

Monitor dediğim gibi, yeni almadım. 2 yıl oldu alalı, yeni bir monitör + sistem çok zorlar bütçemi. Sistemden sonra ana monitör olarak şunu almayı düşünüyorum. Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü şu anki AOC monitörü 2. ekran yapmayı düşünüyorum 1740085513 Stok...
  15. P

Ekranı yeni almadım, 2 yıl oldu alalı, Şu an RTX2060 lı bir sistemim var, eski bir sistem. Ekrandan memnunum, sadece küçük olması biraz dezavantaj bana göre, 24inç. 1740085284 Evet bu kasayı gördüm, ama içerisinde stok fan falan yok diye biliyorum, 6 kasaya verip ek olarak x7 fan için 4 5k daha...
  16. P

Ben ileriye dönük, yükseltmelerde yaparım diye, böyle bir parça seçtim. Çünkü düzenli youtube içeriği üretiyorum, bu sistem ile beraber yayın + içerik üretimi yapacağım dolayısıyla bütçeminde izin verdiği kadarıyla yüksek segment seçmeye çalıştım
  17. P

360mm düşünüyorum soğutucuyu, kasa seçimide tipini seviyorum, ve diğer kasalara göre biraz daha küçük ondan bunu seçtim, girmeye girdim, eğer varsa beyaz kasa öneriniz 6 7k bandını geçmeyecek şekilde bakabilirim.
  18. P

evet güzel duruyo, aldım listeye teşekkür ederim
  19. P

amacım beyaz toplamakta, beyaz parçalar biraz daha tuzlu olabildiğince beyaz yaptım ama
  20. P

bende böyle düşündüm, hava soğutma yetersiz kalır
Geri