Arama sonuçları: *

1. B

BU SİSTEMİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI?

Hocam ne önerirsiniz
  2. B

BU SİSTEMİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI?

Sistem diziyim dedim 80k ediyor böyle sizce nasil olmus onerileriniz veya degistir dediginiz seyler var mi
  3. B

120K'YA BU HAZIR SISTEM NASIL?

4070 superli dizmiştim kendimce monitör dahil eski konumda. Forumdakiler beğenmemişti 5000 serisini önermişti, bunu öneren de vardı o yüzden bi bakiyim dedim.
  4. B

100.000 TL'ye BU SİSTEM NASIL ALINIR MI?

Yeni konu açtım bakabilir misin bütçemi yükselttim. 1739455216 Yeni konu açtım bakabilir misiniz bütçemi yükselttim.
  5. B

120K'YA BU HAZIR SISTEM NASIL?

Arkadaşlar bütçem yüksek. Hazır Sistem vardı biraz değiştirdim 117.500 tuttu. Sizce bu fiyata bu sistem nasıl sadece kasa? Daha iyisi yapılır diyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz? Not: Amacım sadece VALORANT oynamak. Not: bu arada ramler 2 adet Link...
  6. B

Ben esporcuyum kardeşim bilgisayarcı değilim bilgilerimle bu kadar dizebildim. Sen daha iyisini dizip yazsaydın o zaman daha kötüsü gelir mi demen büyük saygısızlık
  7. B

Merhaba arkadaşlar bütçem 100.000 tl civarında. Bir sistem topladım, sizce bu sistem alınır mı (sistem 102k falan ediyor toplam) Önerileriniz nelerdir? Not: Neredeyse sadeve valorant oynayacağım, espor için. Göremeyenler için alta bıraktım (chatgpt yazdı .d) -------- **İşlemci** AMD Ryzen 7...
Top Bottom