Arama sonuçları: *

1. F

Ddos saldırısı nasıl önlenir

son birkaç aydır ben :ROFLMAO: moralimi yerine getirdin cansın
  2. F

ahlak kurallarını aşmıyacak ve günah olmuyacak ise şaka yapabilrsin tabikide
  3. F

sorunum internete bağlandığım zaman pc min kasması ve interneti kapattıktan sonra eski haline geri dönmesi
  4. F

bir çok ıp var hangisini yapmalıyım IP adreslerine herhangi bir DNS kaydı eklenemez. Bu IP adresinin ana bilgisayar adını ters DNS aramasıyla bulmaya çalıştık ve bunun yerine bunun için DNS kayıtlarını gösterdik yazıyor
  5. F

established time vait felan yazıyor pek anlamıyorum daha detaylı anlatabilirmisin lütfen interneti arayıp konuşsam onlar yardımcı olabilirlermi acaba
  6. F

sorunuma çözüm aradığın için sağol
  7. F

en son msü sınav giriş diye ücretli reklam alan sahte bi web sitesine yanlışıkla tıkladım
  8. F

sadece web sitesine girmekle olmaz ki ayrıca otomatik indirme kapalı
  9. F

10 saniyede bir pc donup donup duruyor 1740478027 hep olmuyor arada bir başladımı durmuyor ama
  10. F

hayır bir şey indirmedim
  11. F

pc ip sini değiştirdim bikaç saat normele döndü şimdi yine eskisi gibi nasıl anlarım
  12. F

peki neden böyle oluyor anlamıyorum interneti kapatınca her şey normale dönüyor bu yazıyı yazarken bile kasıyor şuan
  13. F

baya komiksin komedi programına katıl sen
  14. F

ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama hasmım yaptığından eminim nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun
  15. F

ddos saldırısı nasıl önlenir ip adresimi bilen birkaç kişi pcmi kastırıp duruyor bilgisayardan pek anlamıyorum bunu nasıl başarıyorlar??
  16. F

Üst kat komşu sorunu!!!

amaçları bana zarar vermek olduğu için uyarının işe yarıyacağını pek zannetmiyorum
  17. F

Üst kat komşu sorunu!!!

Üst kattakiler ders çalışmamam için insanlık dışı bir gürültü yapıyor ne yapabilirim
Geri