Arama sonuçları: *

1. osman6363

Ark Survival evolved arkadaşımla birlikte oynayamıyorum

Onu nasıl ekliyeceğiz yani hangi exe yi eklememiz gerekiyor
  2. osman6363

Ark Survival evolved arkadaşımla birlikte oynayamıyorum

Ark Survival evolved oyununu ben steam'den arkadaşım epic games'ten aldı yerel sunucu kuruyorum arkadaşımın yerel sunucular kısmında sunucum gözükmüyor hamchi programı ile denedim yine de olmuyor arkadaşım oyuna katılamıyor hata veriyor sürekli bunun çözümü var mı veya alternatif yolu şimdiden...
  3. osman6363

Vatan servise giden monitör

Evet geçen hafta cuma aradım başka servise gideceğini söylediler
  4. osman6363

Vatan servise giden monitör

Monitörün mü vatan servise garantiye gönderdim 15 gündür daha gelmedi ilk başta servis yolunda yazıyordu sonra merkez/şube İçin yolda yazıyordu sonra merkezde yada şubede yazıyordu şu anda servise gitmeli yazıyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim
  5. osman6363

2k 240hz için hangi görüntü kablosunu kullanmalıyım

Monitörünün tam markası ne
  6. osman6363

Vatan servis MERKEZ / ŞUBE için Yolda

Vatan Bilgisayar a garantiye gönderdiğim Monitör 1 haftadır servis yolunda yazısı gözüküyordu bugün servis takip e girdiğimde MERKEZ / ŞUBE için Yolda yazısını gördüm yani brnim monitörü götürdüğüm şubeye geri mi geliyor yoksa başka bir şubeye mi gidiyor şimdiden teşekkür ederim🙂
  7. osman6363

Monitörüm garanti dışı mı?

Teşekkür ederim :)
  8. osman6363

Monitörüm garanti dışı mı?

Monitörümü normal kullanırken tak diye bir ses geldi monitör kapandı ve sonra odamın şarteli attı garantiye götürdüm dedilerki kullanıcı hatasıysa sizden ücret alıcaz değilse yenisiyle değişicez yada ücret iadesi yapıcaz sizce kullanıcı hatasımı
  9. osman6363

Çözüldü✓ Samsung Odssey G6 arkasındaki plastiği nasıl sökerim

Monitör güzel ama 1 hafta olmadan ekran yandı elektirik gelmiyor vatan dan alırsanız +3 yıl garantiyle toplamda 5 yıl garanti oluyor ama galiba sadece ben bu sorunu yaşadım 1739657665 Dönmüyorki 1739657716 Ne kadar güç uygularsak uygulayalım dönmedi büyüklerimdende yardım almama rağmen dönmüyor
  10. osman6363

Çözüldü✓ Samsung Odssey G6 arkasındaki plastiği nasıl sökerim

Samsung lise G6 monitörümü garanti'ye göndermek için söküp kutlayacaktım ama arkasındaki plastik parçayı çıkaramadım onu nasıl çıkaracağımı bilen var mı
  11. osman6363

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G65B elektrik gelmedi

1739531855 Aldığımız yere gittik dedilerki pazartesi garantiye geterin dediler orda sormayı unuttum yenisiyle değişme hakkım varmı
  12. osman6363

Yok tak diye bir ses geldi odanın şarteli attı kabloları çekip tekrer takmama rağmen olmadı 1739518919 Evet topraklama var Cihaz 1 haftalık daha 5 yıl garantisi var PC nın kurulu olduğu odanın şarteli attı sadece
  13. osman6363

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz monitörüm normal çalışıyordu hiçbir sorun yoktu o sırada şarteller attı 5 dakika sonra şalterleri tekrar açtım monitör dışında her şey çalışıyordu ama monitör elektrik gelmiyordu yardımcı olabilecek var mı
Geri