Arama sonuçları: *

• Users: Avco
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: BIOS Sorunu ve Çözüm Önerileri

orda da taradım o dosyalarla alakalı bir şey çıkmadı 6 tane dosya çıktı açıklama da da istenmeyen olabilcek dosyalar tarzı bir şey yazıyor karantinaya aldım düzenli olarak hem o uygulamadan hem kaspersky den tarama yapacağım
  2. A

aktşf olarak kaspersky üyeliğim var o dosyalara seçiçi tarama yapıyorum nesne işlenemedi ama napıcam bilemedim tam tarama yaptığımda da aynı şekilde
  3. A

Kaspersky Taramasında İşlenemeyen Dosyalar ve Çözüm Önerileri

avp.exe cvg.exe runtimebroker.exe ve CompatTelRunner.exe bu dosyaları kaspersky de seçiçi olarak taradığımda nesne işlenemedi yazıyor ve görev yöneticisinde işlemcim uzun bir süredir %100 kullanıyor gösteriyor ancak sadece opera gx kullanımda nedeni nedir bir zararı var mı kapatmam sorun...
  4. A

hallettim sorun çözüldü cevabınız için teşekkürler ayrıca bir sorum daha olacak bu işlemi yapma amacım hala devam ediyor işlemcim %100 kullanıyor gösteriyor ancak sadece opera gx açık durumda bunun için ne yapmam gerekiyor ?
  5. A

Birkaç video izliyip buldum hocam benim amatörlüğümden exit menüsüne girememişim çok sağolun belki de bunun için bir sü3ü yol çekip para vercektim
  6. A

Exit dediğiniz sağ üstte x var ona mı basayım exit diye bir şey yazmıyor çünkü
  7. A

Hocam ekran açıldı fotoğraf atacaktım ama site kabuk etmiyor F1 run setup diyor f2 continue diyor napayım
  8. A

Deneyip hemen yazıyorum
  9. A

Selamlar, 2 gün önce CPU %100 kullanmadığı halde kullandığını gösterdiği için CMD ye birkaç kod yazmamı istediler sonra da MSI ın kendi sitesinden b460m pro nun güncellemelerini yapmamı söylediler tüm zip dosyalarını indirdim sırayla hepsini yüklerken yanlış hatırlamıyorsam realtek ... Gibi bir...
Top Bottom