Arama sonuçları: *

1. RedExit

Gamepower Warcry Kasası Fanlar dönmüyor

Fanlardan gelen kablolar hepsi birbirine ve sonrasında fotoğrafta attığım Kumandaya bağlı bide SystemRS mi ne vardi o da Reset Butonuna bağlı
  2. RedExit

Burdaki kabloyla baglantililar ama bunun nedense ağzı kapalıydı ve nereye takmam gerek veya takmam gerek mi hicbir fikrim yok
  3. RedExit

Burdaki kontrolcuye bagli geldiginden beri
  4. RedExit

Arkadaşlar topladigim sistemde GamePower Warcry TopGlass 4xARGB Temperli Cam ATX Beyaz Gaming(Oyuncu) Kasasini kullandim. Fanlarinda RGB isiklari yaniyor ve icerisinde bulunan Kumanda ile kontrol edilebiliyor ama Fanlar dönmüyor yardimci olabilecek var mi?
  5. RedExit

Çözüldü✓ Anakart Önerisi 7000TL Max

GALAX GeForce RTX 5070 ve Ryzen 9 7900 icin 7000e kadar Anakart önerebilir misiniz??
  6. RedExit

Çözüldü✓ Parça Uyumu ve Alternatifler

Sagolun bide onu yapayim genel anlamda onerilen herseyi kiyasladigim icin bu sisteme en iyi ne gider diye merak ediyorum 1746732352 9070XTlerden hangisini onerirsiniz? Benim bildigim sadece Sapphire ve Steel Legend var suan alinabilcek olanlardan
  7. RedExit

Çözüldü✓ Parça Uyumu ve Alternatifler

Merhaba Arkadaşlar linklerden olusan sistemde ki GPU ve CPU+ Sogutucu icin alternatifler onerebilirmisiniz Simdiden Tesekkurler Anakart - https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html 2x RAM -...
  8. RedExit

Çözüldü✓ 9070 XT Sistem Toplama

Bu arada 85-90k derken Monitor dahil mi o fiyata, henuz parçalara bakamadim mesai sonu bakacam da merak ettim şuan
  9. RedExit

Teşekkürler
  10. RedExit

Sizin sistemle oyunlarda gördüğünüz en zirve CPU GPU derecesi ve ortalama dereceyi paylasabilirmisiniz?
  11. RedExit

Merhaba arkadaşlar, 9070XT ile oyun ağırlıklı bir sistem toplamak istiyorum, ama piyasadaki fiyat dengesizliği yüzünden GPU harici hiçbir parçadan emin olamadım. Öneri ve tavsiyelere açığım. Toplama veya hazır sistem fark etmiyor. 50-70K arasında olması daha iyi olur, en fazla 85K'ya...
  12. RedExit

Tavsiye Sistem 30-40k

Ayni durumdayim genelde GPU güzel ama CPU düşük oluyor bu fiyatlarda hic orantılı denk gelmedi şuana kdr Şuan da 45lere kadar falan da bakıyorum ama cok da bisey çıkmadı önüme
  13. RedExit

Tavsiye Sistem 30-40k

Merhabalar Arkadaşlar, sadece PC olmak üzere 30-40k bandında, Oyun ağırlıklı kullanım için önerebileceğiniz hazir sistemleri paylasabilirmisiniz?
  14. RedExit

Çözüldü✓ CPU GPU Uyumu - ASUS DUAL 4070 SUPER

Tek tek toplamayi dusunuyorum aslinda ama onerebilceginiz Hazir Sistem varsa onada bi bakarim 60-70 arasi
  15. RedExit

Onceligim suanlik Oyun
  16. RedExit

Asus Dual 4070 Super ile Sistem toplamayi dusunuyorum ama CPUya karar veremedim GPU ile en uyumlu CPU ne onerirsiniz? ( Fiyat onemsiz )
Geri