Arama sonuçları: *

1. Chivais

Öneri 2026'Da RX570 4-8GB Düsünüyorum Alınır Mı?

çoğu zaman içi açılmamıs kartlara bakıyorum. furmark 10 dakika 75 derece falan kartlar var. kutusuz olması problem yaratır mı? bide baktıklarımda param güvende var o yüzden almayı düşünüyorum.
  2. Chivais

rx6400 biraz pahalı geliyor. gtx 1650 de performans olarak rx570den düşük. psuyu 500w yükseltmeyi düşünüyorum zaten.
  3. Chivais

rx550 4gb ekran kartım vardi. sahibindene ilana koydum ve 2000tlye iyi bir fiyata sattıgımı düşünüyorum. üstüne max 500-1000tl daha koyup 2. el rx570 4 veya 8gb almayı düşünüyorum. i5-3470 işlemcim var. eğer rx570 almamı önerirseniz işlemciyide i7-3770 yapabilirim. sizce 2026da rx570 alınır mı?...
  4. Chivais

Gamepower Kai Titanium Yazılım ve Ses Girişleri

İncehesap cuma gecesinden Gamepower Kai Titanium aldım. Eve geldim açtım tek jak var. Kasamdada sadece ses, mikrofon ve mavi bir giriş var. Ses ve mikrofonun beraber çalışması için ne yapmam gerekiyor? Bir diğer konu yazılımı yüklemek istedim ama sistem görmüyor. Yapayzekaya sordum usb olmadan...
  5. Chivais

İPhone 11 elma logosunda takılı kalma

Yenilenmiş olarak İPhone 11 aldım. 2 hafta sorunsuz kullanmamdan sonra arkadaşımla pubgm oynarken birden kastı ve kapandı. O günden sonra kendini 1-2 saatte kendini yeniden başlattı. Telefonu sıfırladım ama sorun devam ediyordu. Gün geçtikçe bu dahada sıklaştı ve en sonunda Apple logosunda...
  6. Chivais

Valorant 1000 DPI hassasiyet ayarı önerisi

30cm mousepadim var ve mousem 1000dpi çok kaliteli bir şey değil. Valorantta 1.7 hassasiyetle oynuyorum ama ani çatışmalarda düşmanın kafasına hedeflemek benim için çok zor oluyor önerebileceğiniz bir ayar varmı
  7. Chivais

17 bin tl ile klavye mouse dahil sistem önerisi

Arkadaşım için soruyorum benden 17bin TL'ye klavye mouse dahil sistem önerisi istedi. incehesap sitesinden r5 5500 3060 6gb ddr4 sistem bulmuş onu alması mantıklımıdır? değilse önerebileceğiniz bir sistem varmı
  8. Chivais

2025'te RX550 4GB ile PUBG Mobile oynanır mı?

RX 550 4GB ekran kartım ve i5-3470 işlemcim var. Önceki yılların konularında 720p'de 80fps verir diyorlar. Son gelen güncellemelerle birlikte pubg mobile'yi 1080p'de akıcı şekilde oynayabilirmiyim ona göre yükleyeceğim
  9. Chivais

Fivemde steam hesabınızda oturum açmış olmanız gereklidir hatası

gta yı epic gamesten indirdim. fivemde herhangi bir sunucuya girmeye çalıştığımda steam hesabınızda oturum açmanız gereklidir hatası alıyorum çözümü nedir
  10. Chivais

Çözüldü✓ Anakart alırken arka plakası kutuda çıkarmı

peki her kasaya olur mu?
  11. Chivais

Çözüldü✓ Anakart alırken arka plakası kutuda çıkarmı

Merhabalar ben sıfır anakart ve kasa almak istiyorum. Bi anda aklıma geldi. Anakartı aldığımda arka plakası kutudan çıkarmı veya uyumlu kasa falanmı almam lazım
  12. Chivais

Bilgisayarda indirme yaparken düşük indirme hızı alıyorum

24 mbps modemim var. Söylentilere göre 24mbps=4mb/s demekmiş. Bilgisayarımda herhangi bir yerden bir şey indirirken max 2.4 mb/s internet hızı alıyorum sebebi nedir? (ethernet kullanıyorum)
Geri