Arama sonuçları: *

1. ADAMIM PRO

Tavsiye bilgisayar

itopyadan ekran kartı almak çok iyi bir tercih değil bide
  2. ADAMIM PRO

Tavsiye bilgisayar

kardeş ilk önce anakart ve ramler ddr5 yapmalısın sonra ssd yi 1tb yapsan iyi olur ve uzun vadeli kullanım istiyorsan 32gb ram düşünebilirsin
  3. ADAMIM PRO

HANGİ ÜRÜN .COM GÜVENİLİR Mİ EXCALİBUR 11.000TL

hoş buldum geç cevap verdim pc de değildim 1760204333 bu arada biri benim profildeki konuma cevap yazabilir mi kimse bakmamış 1760204421 konu adı: PC alacağım ya pre-build ya da parça listesiyle kendim toplayacağım bütçem 38k
  4. ADAMIM PRO

HANGİ ÜRÜN .COM GÜVENİLİR Mİ EXCALİBUR 11.000TL

site bulunmuyo ztn kolpadır 11k çok az 1760202647 bişi dicem rütbeyi nasıl alıyonuz
  5. ADAMIM PRO

Topladığım sistem nasıldır

ssd dışında mükemmel tam fiyat performans setup olmuş
  6. ADAMIM PRO

MSI LAPTOP HANGİ MODDA KULLANMALIYIM

tabii ki de 4050 yi kullanmalısın ama çok yorunmasın diyorsan oto seçme kalsın
  7. ADAMIM PRO

Beyaz akvaryum kasa önerisi !!!!!

internetten alcaksan Gameline Grand Premium öneriyorum 1760201700 yanında hub ve kumanda da geliyor hub galiba 10lu ve fanlar argb
  8. ADAMIM PRO

PC alacağım ya pre-build ya da parça listesiyle kendim toplayacağım bütçem 38k

Ben bir tane buldum sizin önerileriniz ful set olmasa da parça listesi veya laptop da olur ama RTX3050 veya RX580/590 tarzı olmasın ikisi de :) Benim beğendiğim...
  9. ADAMIM PRO

Yardım Pc fanlarımı nasıl hızlandırabilirim

teşekkür ederim bi uygulama önerirsen iyi olur 1740042524 biraz geç geri döndüm ama
  10. ADAMIM PRO

Yardım Intel vs Amd - DDR4 vs DDR5

https://www.itopya.com/amd-ryzen-9-7950x3d-42ghz-128mb-onbellek-16-cekirdek-am5-5nm-tray-islemci_u24305 Bu uyar mı sana
  11. ADAMIM PRO

Yardım X123 aldım ama sorunum var yardım

Bütçenin yettiği kadar pahalı olsun macun kendin yapman için bir klavuz çıktıysa bakarak yap.
  12. ADAMIM PRO

Yardım Pc fanlarımı nasıl hızlandırabilirim

Laptop'um çok ısındığı için fanları hızlandımak istiyorum. Ne yapmalıyım? Uygulama işe yarar mı ve yararsa uygulama önerisi. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapacağım yapacağım.
  13. ADAMIM PRO

735K fiyat Clio 2019 Model için uygun mudur?

haklıymış ben 1 damacana suyun 25 kuruş, ekmeğin 50 kuruş ,yarım ekmek ve dönerin 5.50 tl olduğunu hatırlıyom 1739566098 pardon ayran
  14. ADAMIM PRO

AKKO FUN60 Serisi Alınır mı

renkleri farklı mı farklıysa gözüne hoş geleni al 1739565955 ama bluetooth olunca oto kapanma oluyo tüm cihazlarda ve ms farkı olabilir
  15. ADAMIM PRO

maalesef ekonomi oyundan ayrıldı zamanında 4-5 asgari ücretle bir doblo alınıyordu
  16. ADAMIM PRO

Yardım PC için gamepad önerisi ACİL

o zaman linktekini almayı düşünebilirsin
  17. ADAMIM PRO

AKKO FUN60 Serisi Alınır mı

Tuş tıklama ömrü, rengi, tuş sayısı falan değiştiriyor fiyatı ve modeli
  18. ADAMIM PRO

Pc yi damacanaya toplasam nasıl olur

Araba tekerinin içine topla yanları temperli camla kapat oldu bi tarafa jant tak bide
  19. ADAMIM PRO

kanka almanlar o fiyatın altında 1bir fiyata mercedes alıyo galiba git almanyada yaşa
Geri