Arama sonuçları: *

1. Z

R5 7500F çok ısınır mı, düşük fiyatlı bir soğutucu yeter mi

Hocam bende ryzen 5 7600 işlemcili hazır sistem siparişi verdim gamepower'ın soğutucusunu veriyorlar yanında ama dandik diye tahmin ettiğim için ve en çok önerilen soğutucu modeli de thermalright phantom spirit olduğu için gaming.gen.tr'den onu aldım, şu an indirimde ve 1.499 TL bence segotep...
  2. Z

Yardım Asrock A620M-HDV vs ASUS Prime B650M-R

Hazır sistem alacağım iki anakart arasında kaldım. Sistemdeki mevcut anakart Asrock A620M-HDV ve 1.200 TL fark ile ASUS Prime B650M-R alabiliyorum. Gerek var mı? Farkları nelerdir? Sistemin diğer parçaları R5 7600 + RX 7800 XT + Lexar Thor DDR5 2x16 32GB 6000 mhz ram
  3. Z

İncehesap İkinci El Şüphesi

Merhaba, incehesap'tan hazır sistem aldım. Ürün daha kargolanmadı, merak ettiğim şey bu sistemleri adamlar kutusundan çıkartıp kasaya montajlıyor ama montajlanan ürünün ikinci el mi yoksa başkası önceden alıp 14 gün içinde iade mi etti bunu nereden bilebiliriz? Böyle bir durum olabilir mi?
  4. Z

Monitör ile Birlikte Toplam 50K Sistem

Teşekkürler hocam, ileride fan eklemesi yapabilirim, endişem kasanın soğutmasının nasıl olduğu, seçenekler arasında frisby vardı ama ventonun psu'sunu fsp ürettiği için onu tercih ettim. Farkındayım hocam, işlemci seçiminde dahili olarak bu sogutucu bulunduğu için ekstradan ekleme yapmadım...
  5. Z

Monitör ile Birlikte Toplam 50K Sistem

Merhaba, bugün incehesaptaki hazır sistemi özelleştirerek aşağıdaki şekilde 41.749'a ve 2K monitörü de 8.699'a aldım. Toplam 50.448'e geldi. Bu fiyata bu özelleştirmeler iyi midir? Fiyat performans anlamında güzel bir sistem almış mıyım acaba?
Top Bottom